Изберете Страница

Apple потвърди, че Apple Watch Nike + ще излезе на 28 октомври

Apple тихичко актуализира секцията Apple Watch Nike + в своя официален сайт с датата на официалния му старт на пазара и това ще се случи на 28 октомври.

Когато този модел часовник беше обявен на 7 сепетмври, компанията обеща дебютът му да се състои някъде „в края на октомври“, без да уточни кога точно. Сега вече всеки заинтересован от Apple Watch Nike + може да направи предварителна поръчка за някой от четирите модела, чиято цена започва от 369 долара за 38 мм и 399 долара за 42 мм вариант.

Партньорството с Nike има за цел да помогне на бегачите да постигат по-добри резултати, докато носят Apple Watch с алуминиево тяло и уникална перфорирана каишка, която е еластична и дишаща.

Промените в Apple Watch Nike + не свършват с външния му вид и каишката, Nike е предвидила специален софтуер, който има за цел да мотивира потребителите да останат активни. Часовниците от тази серия имат и специални лица и приставки за Apple устройства, които ще можете да получите при закупуването им.

На своето официално събитие, компанията спомена, че безжичните сулшалки AirPods също ще дебютират в края на октомври, така че е напълно възможно да видим и тях на същата дата, като Apple Watch Nike+.

По-късно този месец се очаква Apple да представи и новите MacBook, за което Тим Кук предварително успокои феновете с думите, че компанията е много ангажирана с линията Mac и те трябва да очакват изненади.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This