Изберете Страница

Apple потвърди, че Apple Watch Nike + ще излезе на 28 октомври

Apple тихичко актуализира секцията Apple Watch Nike + в своя официален сайт с датата на официалния му старт на пазара и това ще се случи на 28 октомври.

Когато този модел часовник беше обявен на 7 сепетмври, компанията обеща дебютът му да се състои някъде „в края на октомври“, без да уточни кога точно. Сега вече всеки заинтересован от Apple Watch Nike + може да направи предварителна поръчка за някой от четирите модела, чиято цена започва от 369 долара за 38 мм и 399 долара за 42 мм вариант.

Партньорството с Nike има за цел да помогне на бегачите да постигат по-добри резултати, докато носят Apple Watch с алуминиево тяло и уникална перфорирана каишка, която е еластична и дишаща.

Промените в Apple Watch Nike + не свършват с външния му вид и каишката, Nike е предвидила специален софтуер, който има за цел да мотивира потребителите да останат активни. Часовниците от тази серия имат и специални лица и приставки за Apple устройства, които ще можете да получите при закупуването им.

На своето официално събитие, компанията спомена, че безжичните сулшалки AirPods също ще дебютират в края на октомври, така че е напълно възможно да видим и тях на същата дата, като Apple Watch Nike+.

По-късно този месец се очаква Apple да представи и новите MacBook, за което Тим Кук предварително успокои феновете с думите, че компанията е много ангажирана с линията Mac и те трябва да очакват изненади.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This