Изберете страница

Apple потвърди, че Apple Watch Nike + ще излезе на 28 октомври

Apple тихичко актуализира секцията Apple Watch Nike + в своя официален сайт с датата на официалния му старт на пазара и това ще се случи на 28 октомври.

Когато този модел часовник беше обявен на 7 сепетмври, компанията обеща дебютът му да се състои някъде „в края на октомври“, без да уточни кога точно. Сега вече всеки заинтересован от Apple Watch Nike + може да направи предварителна поръчка за някой от четирите модела, чиято цена започва от 369 долара за 38 мм и 399 долара за 42 мм вариант.

Партньорството с Nike има за цел да помогне на бегачите да постигат по-добри резултати, докато носят Apple Watch с алуминиево тяло и уникална перфорирана каишка, която е еластична и дишаща.

Промените в Apple Watch Nike + не свършват с външния му вид и каишката, Nike е предвидила специален софтуер, който има за цел да мотивира потребителите да останат активни. Часовниците от тази серия имат и специални лица и приставки за Apple устройства, които ще можете да получите при закупуването им.

На своето официално събитие, компанията спомена, че безжичните сулшалки AirPods също ще дебютират в края на октомври, така че е напълно възможно да видим и тях на същата дата, като Apple Watch Nike+.

По-късно този месец се очаква Apple да представи и новите MacBook, за което Тим Кук предварително успокои феновете с думите, че компанията е много ангажирана с линията Mac и те трябва да очакват изненади.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This