Изберете Страница

Apple иска да знае какво правят потребителите със зарядните устройства в кутията на iPhone

Напоследък се появиха доста слухове за това, че Apple се кани да извади зарядното устройство и EarPods от комплекта на iPhone 12. Някои от тях дори твърдят, че новата кутия на телефоните ще е по-тънка и изящна, тъй като няма да има нужда от допълнително място за аксесоарите, а намаляването на електронните отпадъци е в основата на това решение.

Новината беше приета от потребителите разнопосочно, но за съжаление сега може би имаме потвърждение за намеренията на Apple. Изглежда компанията все пак търси мнението на своите фенове, преди да вземе окончателно решение и е започнала проучване сред тях, питайки ги какво правят с 5W зарядни, включени в комплекта на iPhone. Анкетата съдържа няколко опции, от които потребителите могат да избират и това са:

  • продадох го заедно с моя iPhone
  • загубих го
  • дадох го на член от семейството, или приятел
  • все още го използвам у дома
  • все още го използвам навън
  • все още го имам, но не го използвам

Проучването беше споделено от потребител в Twitter с никнейм @Gunstaxl, който посочва, че го е получил по имейл, но компанията не е изпратила запитване до всички, а може би до малка извадка от милионите си потребители.


Интересно ще бъде да разберем какви са резултатите от анкетата, както и да видим дали Apple ще се съобрази с желанието на своите фенове и ще остави адаптера в комплекта на iPhone 12 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This