Изберете Страница

Apple иска да знае какво правят потребителите със зарядните устройства в кутията на iPhone

Напоследък се появиха доста слухове за това, че Apple се кани да извади зарядното устройство и EarPods от комплекта на iPhone 12. Някои от тях дори твърдят, че новата кутия на телефоните ще е по-тънка и изящна, тъй като няма да има нужда от допълнително място за аксесоарите, а намаляването на електронните отпадъци е в основата на това решение.

Новината беше приета от потребителите разнопосочно, но за съжаление сега може би имаме потвърждение за намеренията на Apple. Изглежда компанията все пак търси мнението на своите фенове, преди да вземе окончателно решение и е започнала проучване сред тях, питайки ги какво правят с 5W зарядни, включени в комплекта на iPhone. Анкетата съдържа няколко опции, от които потребителите могат да избират и това са:

  • продадох го заедно с моя iPhone
  • загубих го
  • дадох го на член от семейството, или приятел
  • все още го използвам у дома
  • все още го използвам навън
  • все още го имам, но не го използвам

Проучването беше споделено от потребител в Twitter с никнейм @Gunstaxl, който посочва, че го е получил по имейл, но компанията не е изпратила запитване до всички, а може би до малка извадка от милионите си потребители.


Интересно ще бъде да разберем какви са резултатите от анкетата, както и да видим дали Apple ще се съобрази с желанието на своите фенове и ще остави адаптера в комплекта на iPhone 12 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This