Изберете страница

Apple иска да знае какво правят потребителите със зарядните устройства в кутията на iPhone

Напоследък се появиха доста слухове за това, че Apple се кани да извади зарядното устройство и EarPods от комплекта на iPhone 12. Някои от тях дори твърдят, че новата кутия на телефоните ще е по-тънка и изящна, тъй като няма да има нужда от допълнително място за аксесоарите, а намаляването на електронните отпадъци е в основата на това решение.

Новината беше приета от потребителите разнопосочно, но за съжаление сега може би имаме потвърждение за намеренията на Apple. Изглежда компанията все пак търси мнението на своите фенове, преди да вземе окончателно решение и е започнала проучване сред тях, питайки ги какво правят с 5W зарядни, включени в комплекта на iPhone. Анкетата съдържа няколко опции, от които потребителите могат да избират и това са:

  • продадох го заедно с моя iPhone
  • загубих го
  • дадох го на член от семейството, или приятел
  • все още го използвам у дома
  • все още го използвам навън
  • все още го имам, но не го използвам

Проучването беше споделено от потребител в Twitter с никнейм @Gunstaxl, който посочва, че го е получил по имейл, но компанията не е изпратила запитване до всички, а може би до малка извадка от милионите си потребители.


Интересно ще бъде да разберем какви са резултатите от анкетата, както и да видим дали Apple ще се съобрази с желанието на своите фенове и ще остави адаптера в комплекта на iPhone 12 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This