Изберете страница

Apple иска да знае какво правят потребителите със зарядните устройства в кутията на iPhone

Напоследък се появиха доста слухове за това, че Apple се кани да извади зарядното устройство и EarPods от комплекта на iPhone 12. Някои от тях дори твърдят, че новата кутия на телефоните ще е по-тънка и изящна, тъй като няма да има нужда от допълнително място за аксесоарите, а намаляването на електронните отпадъци е в основата на това решение.

Новината беше приета от потребителите разнопосочно, но за съжаление сега може би имаме потвърждение за намеренията на Apple. Изглежда компанията все пак търси мнението на своите фенове, преди да вземе окончателно решение и е започнала проучване сред тях, питайки ги какво правят с 5W зарядни, включени в комплекта на iPhone. Анкетата съдържа няколко опции, от които потребителите могат да избират и това са:

  • продадох го заедно с моя iPhone
  • загубих го
  • дадох го на член от семейството, или приятел
  • все още го използвам у дома
  • все още го използвам навън
  • все още го имам, но не го използвам

Проучването беше споделено от потребител в Twitter с никнейм @Gunstaxl, който посочва, че го е получил по имейл, но компанията не е изпратила запитване до всички, а може би до малка извадка от милионите си потребители.


Интересно ще бъде да разберем какви са резултатите от анкетата, както и да видим дали Apple ще се съобрази с желанието на своите фенове и ще остави адаптера в комплекта на iPhone 12 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This