Изглежда потребителите на iPhone ще трябва да изчакат следващото поколение смартфони на Apple, за да получат дисплеи с честота на опресняване от 120 Hz, твърди анализаторът Рос Йънг, който вярва, че именно следващата година 120 Hz ProMotion дисплеи ще са част от iPhone 13 и дава някои подробности за устройствата.


От диаграмата става ясно, че според него компанията подготва подобна на тазгодишната гама устройства, започвайки с 5.42 инчов iPhone mini, два 6.06 инчови и един по-голям 6.67 инчов модел iPhone 13 Pro Max. Всеки нов вариант на смартфона ще включва технологията Y-Octa за дисплея, който ще е произведен от Samsung. Освен това следващите модели iPhone ще получат същите сензори на камерата, като iPhone 12 Pro Max, докато размерът на сензорите на двата Pro модела ще се увеличи, което вещае значими подобрения за камерата в цялата серия.

За съжаление няма да видим нов iPhone SE следващата година, твърди Йънг, но той ще пристигне през порлетта на 2022 година и ще разполага с 6.06 инчов LCD екран, 6 GHz 5G свързаност и Touch ID.