Изберете Страница

12 септември е почти сигурна дата за есенното събитие на Apple

Apple ще се опита да проведе своето ежегодно събитие, посветено на iPhone във вторник, 12 септември, съобщи вчера TechCrunch, потвърждавайки по този начин информацията, публикувана от The Wall Street Journal предния ден. Според сайта, 12 септември епочти сигурна дата, но всичко зависи от това, дали Apple ще завърши работата си по Steve Jobs Theater – конферентната зала в новия компус Apple Park. Строителството й още е в ход, но компанията иска да проведе своето събитие именно там, тъй като то е посветено на десетата годишнина на iPhone и ще бъде отбелязано с наиситна големи промени в него. Тъй като поканите за медиите се разпращат 7 до 10 дни по-рано, гигантът има съвсем малко време, за да вземе решение относно мястото и датата, ако те все още са под въпрос. Компанията ще трябва да разпрати поканите до края на тази седмица, тъй като следващия понеделник се чества деня на труда.

Ако залата с 1000 места, кръстена на покойния визионер Стив Джобс, не бъде завършена навреме, Apple може да използва Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, където вече е провеждала няколко от своите събития в миналото. По график в тази зала няма планувани събития за седмицата, в която е и 12 септември, така че възможността остава като вариант.

С наближаването на следавщия месец, всички тези предположения ще бъдат потвърдени и е малко вероятно компанията да отложи датата за по-късно, тъй като тя ще се стреми да пусне новото поколение iPhone на пазара на 22 септември, за да включи продажбите му през първия уикенд във финансовите си резултати за текущото тримесечие, което приключва на 30 септември. Предварителните поръчки за телефоните, най-вероятно ще стартират на още на 15 същия месец.

Тазгодишното събите ще бъде най-голямото през годините, благодарение на цялостното обновление в дизайна на iPhone, посветено на десетия му рожден ден. Той ще получи 5.8 инчов OLED дисплей от край до край, индуктивно зареждане, възможност за лицево разпознаване и множество други иновативни функции. Заедно с него ще видим и двата обновени модела iPhone 7s/7s Plus, с 4.7 и 5.5 инчови дисплеи, както може би и 4К Apple TV и Apple Watch Series 3 с LTE възможности.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This