Изберете Страница

12 септември е почти сигурна дата за есенното събитие на Apple

Apple ще се опита да проведе своето ежегодно събитие, посветено на iPhone във вторник, 12 септември, съобщи вчера TechCrunch, потвърждавайки по този начин информацията, публикувана от The Wall Street Journal предния ден. Според сайта, 12 септември епочти сигурна дата, но всичко зависи от това, дали Apple ще завърши работата си по Steve Jobs Theater – конферентната зала в новия компус Apple Park. Строителството й още е в ход, но компанията иска да проведе своето събитие именно там, тъй като то е посветено на десетата годишнина на iPhone и ще бъде отбелязано с наиситна големи промени в него. Тъй като поканите за медиите се разпращат 7 до 10 дни по-рано, гигантът има съвсем малко време, за да вземе решение относно мястото и датата, ако те все още са под въпрос. Компанията ще трябва да разпрати поканите до края на тази седмица, тъй като следващия понеделник се чества деня на труда.

Ако залата с 1000 места, кръстена на покойния визионер Стив Джобс, не бъде завършена навреме, Apple може да използва Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, където вече е провеждала няколко от своите събития в миналото. По график в тази зала няма планувани събития за седмицата, в която е и 12 септември, така че възможността остава като вариант.

С наближаването на следавщия месец, всички тези предположения ще бъдат потвърдени и е малко вероятно компанията да отложи датата за по-късно, тъй като тя ще се стреми да пусне новото поколение iPhone на пазара на 22 септември, за да включи продажбите му през първия уикенд във финансовите си резултати за текущото тримесечие, което приключва на 30 септември. Предварителните поръчки за телефоните, най-вероятно ще стартират на още на 15 същия месец.

Тазгодишното събите ще бъде най-голямото през годините, благодарение на цялостното обновление в дизайна на iPhone, посветено на десетия му рожден ден. Той ще получи 5.8 инчов OLED дисплей от край до край, индуктивно зареждане, възможност за лицево разпознаване и множество други иновативни функции. Заедно с него ще видим и двата обновени модела iPhone 7s/7s Plus, с 4.7 и 5.5 инчови дисплеи, както може би и 4К Apple TV и Apple Watch Series 3 с LTE възможности.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This