Изберете Страница

Търг за благотворителен обяд с Еди Кю започва от 50 000 долара

Преди няколко седмици стартира вторият благотворителен търг за възможността за обяд с Еди Кю. Първото подобно събитие се проведе през 2014 година и успя да набере 225 000 долара в полза на Националната асоциация на баскетболните треньори.

Сега наддаването за възможността да обядвате с Еди Кю започва от скромните 50 000 долара. Благотворителното събитие ще събира средства в полза на движение в подкрепа на аутистите, а обядът ще се проведе в новата сграда на Apple Park, като ще включва и официална обиколка на кампуса.

Спечелилият възможността да обядва с един от най-известните инженери на Apple в зашеметяващата футуристична сграда, оприличавана на космически кораб, ще научи от първо лице повече за водещите инициативи на компанията, съдържанието и онлайн услугите й и ще има възможноста да разговаря с един от най-иновативните бизнес умове на нашето поколение. Обядът ще бъде организиран на дата между 1 август тази година и 30 юни 2018, а разходите по пътуването и настаняването за печелившия участник не са включени в цената. Търгът ще приключи на 25 юли и в него може да участва всеки, който има достатъчно средства по кредитната си карта.

Трябва да отбележим, че предходните търгове за обяд с Главния изпълнителен директор на Apple, Тим Кук набраха 610 000 и 330 000 долара за благотворителни каузи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This