Преди няколко седмици стартира вторият благотворителен търг за възможността за обяд с Еди Кю. Първото подобно събитие се проведе през 2014 година и успя да набере 225 000 долара в полза на Националната асоциация на баскетболните треньори.

Сега наддаването за възможността да обядвате с Еди Кю започва от скромните 50 000 долара. Благотворителното събитие ще събира средства в полза на движение в подкрепа на аутистите, а обядът ще се проведе в новата сграда на Apple Park, като ще включва и официална обиколка на кампуса.

Спечелилият възможността да обядва с един от най-известните инженери на Apple в зашеметяващата футуристична сграда, оприличавана на космически кораб, ще научи от първо лице повече за водещите инициативи на компанията, съдържанието и онлайн услугите й и ще има възможноста да разговаря с един от най-иновативните бизнес умове на нашето поколение. Обядът ще бъде организиран на дата между 1 август тази година и 30 юни 2018, а разходите по пътуването и настаняването за печелившия участник не са включени в цената. Търгът ще приключи на 25 юли и в него може да участва всеки, който има достатъчно средства по кредитната си карта.

Трябва да отбележим, че предходните търгове за обяд с Главния изпълнителен директор на Apple, Тим Кук набраха 610 000 и 330 000 долара за благотворителни каузи.