Изберете страница

Търг за благотворителен обяд с Еди Кю започва от 50 000 долара

Преди няколко седмици стартира вторият благотворителен търг за възможността за обяд с Еди Кю. Първото подобно събитие се проведе през 2014 година и успя да набере 225 000 долара в полза на Националната асоциация на баскетболните треньори.

Сега наддаването за възможността да обядвате с Еди Кю започва от скромните 50 000 долара. Благотворителното събитие ще събира средства в полза на движение в подкрепа на аутистите, а обядът ще се проведе в новата сграда на Apple Park, като ще включва и официална обиколка на кампуса.

Спечелилият възможността да обядва с един от най-известните инженери на Apple в зашеметяващата футуристична сграда, оприличавана на космически кораб, ще научи от първо лице повече за водещите инициативи на компанията, съдържанието и онлайн услугите й и ще има възможноста да разговаря с един от най-иновативните бизнес умове на нашето поколение. Обядът ще бъде организиран на дата между 1 август тази година и 30 юни 2018, а разходите по пътуването и настаняването за печелившия участник не са включени в цената. Търгът ще приключи на 25 юли и в него може да участва всеки, който има достатъчно средства по кредитната си карта.

Трябва да отбележим, че предходните търгове за обяд с Главния изпълнителен директор на Apple, Тим Кук набраха 610 000 и 330 000 долара за благотворителни каузи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This