Изберете Страница

Търг за благотворителен обяд с Еди Кю започва от 50 000 долара

Преди няколко седмици стартира вторият благотворителен търг за възможността за обяд с Еди Кю. Първото подобно събитие се проведе през 2014 година и успя да набере 225 000 долара в полза на Националната асоциация на баскетболните треньори.

Сега наддаването за възможността да обядвате с Еди Кю започва от скромните 50 000 долара. Благотворителното събитие ще събира средства в полза на движение в подкрепа на аутистите, а обядът ще се проведе в новата сграда на Apple Park, като ще включва и официална обиколка на кампуса.

Спечелилият възможността да обядва с един от най-известните инженери на Apple в зашеметяващата футуристична сграда, оприличавана на космически кораб, ще научи от първо лице повече за водещите инициативи на компанията, съдържанието и онлайн услугите й и ще има възможноста да разговаря с един от най-иновативните бизнес умове на нашето поколение. Обядът ще бъде организиран на дата между 1 август тази година и 30 юни 2018, а разходите по пътуването и настаняването за печелившия участник не са включени в цената. Търгът ще приключи на 25 юли и в него може да участва всеки, който има достатъчно средства по кредитната си карта.

Трябва да отбележим, че предходните търгове за обяд с Главния изпълнителен директор на Apple, Тим Кук набраха 610 000 и 330 000 долара за благотворителни каузи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This