Изберете страница

Търг за благотворителен обяд с Еди Кю започва от 50 000 долара

Преди няколко седмици стартира вторият благотворителен търг за възможността за обяд с Еди Кю. Първото подобно събитие се проведе през 2014 година и успя да набере 225 000 долара в полза на Националната асоциация на баскетболните треньори.

Сега наддаването за възможността да обядвате с Еди Кю започва от скромните 50 000 долара. Благотворителното събитие ще събира средства в полза на движение в подкрепа на аутистите, а обядът ще се проведе в новата сграда на Apple Park, като ще включва и официална обиколка на кампуса.

Спечелилият възможността да обядва с един от най-известните инженери на Apple в зашеметяващата футуристична сграда, оприличавана на космически кораб, ще научи от първо лице повече за водещите инициативи на компанията, съдържанието и онлайн услугите й и ще има възможноста да разговаря с един от най-иновативните бизнес умове на нашето поколение. Обядът ще бъде организиран на дата между 1 август тази година и 30 юни 2018, а разходите по пътуването и настаняването за печелившия участник не са включени в цената. Търгът ще приключи на 25 юли и в него може да участва всеки, който има достатъчно средства по кредитната си карта.

Трябва да отбележим, че предходните търгове за обяд с Главния изпълнителен директор на Apple, Тим Кук набраха 610 000 и 330 000 долара за благотворителни каузи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This