Изберете Страница

Първата българска игра с добавена реалност за iOS – Save the Emoji

Ако си спомняте златните дни на Pokemon Go и сте били увлечени от играта, то тогава има ново приключение, което може да опитате. Save the Emoji е българска игра с добавена реалност (augmented reality), която ви дава възможност да издирвате и да запазвате емоджита във вашия телефон. Ако мислите, че емоджитата са забавни и обичате да се движите, тази игра е нещо, което ще ви забавлява много, потапяйки ви в един напълно нов свят. Играта осигурява дългосрочно развлечение, защото всеки ден е различен и емоджитата, с които ще се сблъскате, ще се различават всеки ден на всяко място. Това прави играта уникална всеки път, когато се намирате някъде – у дома, на работа, на пазар, на почивка.

След като я изтеглите, ще бъдете помолени да се регистрирате, като използвате имейл адрес. Също така играта ще поиска достъп до камерата и GPS местоположението, което ще ви трябва за да играете. Най-положителната част на играта е, че за да играеш – трябва да се разхождаш в реалния свят и да се движиш активно.

Ако искате да използвате предмети, можете да направите това, като докоснете иконата, която изглежда като лист хартия със списък в долната част на екрана. Ще разполагате с gravity generator, който забавя емоджитата, които се опитват да избягат. Имате на разположение и score velocity booster, който ще ви помогне да спечелите повече точки. Най-голяма нужда ще имате от  power cell, който захранва вашия емоджи скенер на камерата. Ще разполагате и с емоджи монети, с които можете да закупите горните инструменти.

Най-лявата икона показва емоджи AR скенера – икона на телефона с пръст, това е и началният ви екран. Иконата, която прилича на клавиатура, ще ви покаже клавиатурата на запазените ви емоджита. Отначало очевидно тя ще е празна, но докато изследвате повече и откривате емоджита, за да ги спасите, ще запълните тази мрежа и ще печелите точки.

Save the Emoji е напълно интерактивна игра, задвижвана от вашето GPS местоположение и камера. Тя ви поставя като основен играч (момче или момиче), което се разхожда из околността на текущото ви местоположение. Когато вървите, ще видите точното си местоположение на картата, която се показва на заден фон. Разхождайки се, картата показва къде се намирате и в каква посока се движите. Можете да събирате предмети от картата и да ги използвате по-късно в играта.

Колкото повече емоджита откривате, толкова повече точки получавате. Има различни нива на трудност и за да можете да събирате повече емоджита и да се справите – предизвикателствата ви ще се увеличат с всяко едно ниво. Например, първоначално емоджитата ще бъдат бавни. Ще ги забелязвате лесно на вашия AR скенер. Бавните емоджита са лесни за намиране и хващане. С нарастващите нива на трудност ще видите, че емоджитата стават все по-умни и по-бързи, и намират начини да избягат. Това е мястото, където инструментите или предметите стават изключително важни и полезни. Ето защо е важно да съберете колкото се може повече монети и предмети, така че да разполагате с тях по-късно в играта.

Обикновена на вид, но забавна, Save the Emoji определено е игра за хора, търсещи нещо ново.

Опитайте се да запазите всички емоджита във вашата клавиатура. Събирайте предмети, докато ходите. Постигнете резултат в Top players. Играйте и се наслаждавайте!

Ако искате да станете бета тестер и да дадете предложения за играта, пишете на beta@savetheemoji.com  “

 

AppStore – https://itunes.apple.com/us/app/save-the-emoji/id1349104545?mt=8

Game website – https://savetheemoji.com

Advertising & gameplay videos – https://youtu.be/4ig7w8Q-Oto , https://youtu.be/5FFxkerBy1Y , https://youtu.be/fhtcgEtSzBo

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This