Изберете Страница

Наличности от iPhone 7 се очакват след 8 октомври

Мениджърите на магазини на Apple са били информирани, че всички модели, цветове и конфигурации на новия iPhone 7 ще бъдат на разположение на клиентите на 8 октомври, след като проблемът с пътуването на контейнерите на кораби е частично разрешен.

Според Appleinsider, множество източници по веригата за търговия на дребно твърдят, че скоро се очакват масови доставки на така търсения смартфон и той ще е по рафтовете в магазините на 8 октомври.

Документи, с които разполага сайтът сочат, че фалитът на товарна компания за международно корабоплаване в Hanjin е забавил контейнерите с различни модели и конфигурации iPhone 7 и Apple Watch, които е трябвало да пристигнат на 16 септември. Неназована технологична компания е платила пристанищните такси за да позволи докинга и разтоварването на пратката.

Много международни реселъри не успяха да спазят сроковете за доставка на предварителните поръчки и информираха своите клиенти, че поръчките им ще се забавят. Можем само да се надяваме, че сега, след като основният проблем с доставките е вече разрешен, новата дата 8 октомври ще бъде спазена и ситуацията ще се нормализира.

У нас също се оказа, че наличните бройки са крайно недостатъчни, за да задоволят големия интерес към новите устройства на Apple. За щастие само две седмици ни делят от следващата дата и тогава би трябвало вече всеки желаещ да може да си купи избрания модел и цвят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар