Изберете страница

Наличности от iPhone 7 се очакват след 8 октомври

Мениджърите на магазини на Apple са били информирани, че всички модели, цветове и конфигурации на новия iPhone 7 ще бъдат на разположение на клиентите на 8 октомври, след като проблемът с пътуването на контейнерите на кораби е частично разрешен.

Според Appleinsider, множество източници по веригата за търговия на дребно твърдят, че скоро се очакват масови доставки на така търсения смартфон и той ще е по рафтовете в магазините на 8 октомври.

Документи, с които разполага сайтът сочат, че фалитът на товарна компания за международно корабоплаване в Hanjin е забавил контейнерите с различни модели и конфигурации iPhone 7 и Apple Watch, които е трябвало да пристигнат на 16 септември. Неназована технологична компания е платила пристанищните такси за да позволи докинга и разтоварването на пратката.

Много международни реселъри не успяха да спазят сроковете за доставка на предварителните поръчки и информираха своите клиенти, че поръчките им ще се забавят. Можем само да се надяваме, че сега, след като основният проблем с доставките е вече разрешен, новата дата 8 октомври ще бъде спазена и ситуацията ще се нормализира.

У нас също се оказа, че наличните бройки са крайно недостатъчни, за да задоволят големия интерес към новите устройства на Apple. За щастие само две седмици ни делят от следващата дата и тогава би трябвало вече всеки желаещ да може да си купи избрания модел и цвят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This