Изберете страница

Наличности от iPhone 7 се очакват след 8 октомври

Мениджърите на магазини на Apple са били информирани, че всички модели, цветове и конфигурации на новия iPhone 7 ще бъдат на разположение на клиентите на 8 октомври, след като проблемът с пътуването на контейнерите на кораби е частично разрешен.

Според Appleinsider, множество източници по веригата за търговия на дребно твърдят, че скоро се очакват масови доставки на така търсения смартфон и той ще е по рафтовете в магазините на 8 октомври.

Документи, с които разполага сайтът сочат, че фалитът на товарна компания за международно корабоплаване в Hanjin е забавил контейнерите с различни модели и конфигурации iPhone 7 и Apple Watch, които е трябвало да пристигнат на 16 септември. Неназована технологична компания е платила пристанищните такси за да позволи докинга и разтоварването на пратката.

Много международни реселъри не успяха да спазят сроковете за доставка на предварителните поръчки и информираха своите клиенти, че поръчките им ще се забавят. Можем само да се надяваме, че сега, след като основният проблем с доставките е вече разрешен, новата дата 8 октомври ще бъде спазена и ситуацията ще се нормализира.

У нас също се оказа, че наличните бройки са крайно недостатъчни, за да задоволят големия интерес към новите устройства на Apple. За щастие само две седмици ни делят от следващата дата и тогава би трябвало вече всеки желаещ да може да си купи избрания модел и цвят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This