Изберете Страница

Наличности от iPhone 7 се очакват след 8 октомври

Мениджърите на магазини на Apple са били информирани, че всички модели, цветове и конфигурации на новия iPhone 7 ще бъдат на разположение на клиентите на 8 октомври, след като проблемът с пътуването на контейнерите на кораби е частично разрешен.

Според Appleinsider, множество източници по веригата за търговия на дребно твърдят, че скоро се очакват масови доставки на така търсения смартфон и той ще е по рафтовете в магазините на 8 октомври.

Документи, с които разполага сайтът сочат, че фалитът на товарна компания за международно корабоплаване в Hanjin е забавил контейнерите с различни модели и конфигурации iPhone 7 и Apple Watch, които е трябвало да пристигнат на 16 септември. Неназована технологична компания е платила пристанищните такси за да позволи докинга и разтоварването на пратката.

Много международни реселъри не успяха да спазят сроковете за доставка на предварителните поръчки и информираха своите клиенти, че поръчките им ще се забавят. Можем само да се надяваме, че сега, след като основният проблем с доставките е вече разрешен, новата дата 8 октомври ще бъде спазена и ситуацията ще се нормализира.

У нас също се оказа, че наличните бройки са крайно недостатъчни, за да задоволят големия интерес към новите устройства на Apple. За щастие само две седмици ни делят от следващата дата и тогава би трябвало вече всеки желаещ да може да си купи избрания модел и цвят.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This