Изберете Страница

Масовото производство на iPhone 8 вече е започнало и устройството ще стартира навреме през септември

Множество слухове напоследък се концентрираха върху евентуалното закъснение на десетия юбилеен модел iPhone на пазара и дори и върху отлагане на самото събитие, по случай пермиерата му през септември.  Всички те бяха свързани с различни прогнози на анализаторите и информация от разнообразни източници за производствените проблеми на компанията.

Докато вероятността iPhone 8 да е наличен в ограничени количества веднага след дебюта си, все още не е напълно изключена, то шансът Apple да отложи най-голямото си събитие за последните десет години е меко казано минимален. Това става ясно от постовете на популярния и сравнително надежден лейкър @OnLeaks в социалната мрежа Twitter, където той твърди, че масовото производство на устройството вече е започнало:

Това означава, че iPhone 8 ще бъде готов точно навреме за премиерата си през септември и потвърждава прогнозите на Apple за рекорден 12% растеж на продажбите през следващото тримесечие, който няма да бъде повлиян от забавяне на най-очаквания смартфон тази година.

Според самия @OnLeaks, това значи и, че най-сетне ще започнем да получаваме по-надеждна информация за него, при това съвсем скоро, тъй като масовото производство осигурява повече възможности за потенциални течове и снимки, въпреки опитите на кампанията да ги ограничи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This