Изберете Страница

Масовото производство на iPhone 8 вече е започнало и устройството ще стартира навреме през септември

Множество слухове напоследък се концентрираха върху евентуалното закъснение на десетия юбилеен модел iPhone на пазара и дори и върху отлагане на самото събитие, по случай пермиерата му през септември.  Всички те бяха свързани с различни прогнози на анализаторите и информация от разнообразни източници за производствените проблеми на компанията.

Докато вероятността iPhone 8 да е наличен в ограничени количества веднага след дебюта си, все още не е напълно изключена, то шансът Apple да отложи най-голямото си събитие за последните десет години е меко казано минимален. Това става ясно от постовете на популярния и сравнително надежден лейкър @OnLeaks в социалната мрежа Twitter, където той твърди, че масовото производство на устройството вече е започнало:

Това означава, че iPhone 8 ще бъде готов точно навреме за премиерата си през септември и потвърждава прогнозите на Apple за рекорден 12% растеж на продажбите през следващото тримесечие, който няма да бъде повлиян от забавяне на най-очаквания смартфон тази година.

Според самия @OnLeaks, това значи и, че най-сетне ще започнем да получаваме по-надеждна информация за него, при това съвсем скоро, тъй като масовото производство осигурява повече възможности за потенциални течове и снимки, въпреки опитите на кампанията да ги ограничи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This