Изберете Страница

Масовото производство на iPhone 8 вече е започнало и устройството ще стартира навреме през септември

Множество слухове напоследък се концентрираха върху евентуалното закъснение на десетия юбилеен модел iPhone на пазара и дори и върху отлагане на самото събитие, по случай пермиерата му през септември.  Всички те бяха свързани с различни прогнози на анализаторите и информация от разнообразни източници за производствените проблеми на компанията.

Докато вероятността iPhone 8 да е наличен в ограничени количества веднага след дебюта си, все още не е напълно изключена, то шансът Apple да отложи най-голямото си събитие за последните десет години е меко казано минимален. Това става ясно от постовете на популярния и сравнително надежден лейкър @OnLeaks в социалната мрежа Twitter, където той твърди, че масовото производство на устройството вече е започнало:

Това означава, че iPhone 8 ще бъде готов точно навреме за премиерата си през септември и потвърждава прогнозите на Apple за рекорден 12% растеж на продажбите през следващото тримесечие, който няма да бъде повлиян от забавяне на най-очаквания смартфон тази година.

Според самия @OnLeaks, това значи и, че най-сетне ще започнем да получаваме по-надеждна информация за него, при това съвсем скоро, тъй като масовото производство осигурява повече възможности за потенциални течове и снимки, въпреки опитите на кампанията да ги ограничи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This