Изберете страница

Масовото производство на iPhone 8 вече е започнало и устройството ще стартира навреме през септември

Множество слухове напоследък се концентрираха върху евентуалното закъснение на десетия юбилеен модел iPhone на пазара и дори и върху отлагане на самото събитие, по случай пермиерата му през септември.  Всички те бяха свързани с различни прогнози на анализаторите и информация от разнообразни източници за производствените проблеми на компанията.

Докато вероятността iPhone 8 да е наличен в ограничени количества веднага след дебюта си, все още не е напълно изключена, то шансът Apple да отложи най-голямото си събитие за последните десет години е меко казано минимален. Това става ясно от постовете на популярния и сравнително надежден лейкър @OnLeaks в социалната мрежа Twitter, където той твърди, че масовото производство на устройството вече е започнало:

Това означава, че iPhone 8 ще бъде готов точно навреме за премиерата си през септември и потвърждава прогнозите на Apple за рекорден 12% растеж на продажбите през следващото тримесечие, който няма да бъде повлиян от забавяне на най-очаквания смартфон тази година.

Според самия @OnLeaks, това значи и, че най-сетне ще започнем да получаваме по-надеждна информация за него, при това съвсем скоро, тъй като масовото производство осигурява повече възможности за потенциални течове и снимки, въпреки опитите на кампанията да ги ограничи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This