Изберете страница

Кога ще можем да си поръчаме iPhone 8 у нас?

Със сигурност след голямото събитие на Apple, всички вие се питате, кога новите модели iPhone ще достигнат до нашия пазар. Според информацията на Теленор в социалните мрежи, iPhone 8 и iPhone 8 Plus се очакват в магазините на оператора от 29.09. Предварителната им поръчка започва на 22.09. За iPhone X все още няма официална информация, тъй като този модел ще излезе на пазара по-късно от останалите два.

Що се отнася до Мтел, предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus също ще стартират на 22 септември, а тези на iPhone X – на 27 октомври. Мтел ще предлага и трите най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

За третия ни оператор информация все още няма, а цени при останалите два, можем да очакваме едва след старта на предварителните поръчки.

Остава да видим как ще се справят родните оператори с големия интерес към новите модели iPhone и дали както всяка година, чакането за определен цвят и размер памет ще се точи със седмици и месеци.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This