Изберете страница

Кога ще можем да си поръчаме iPhone 8 у нас?

Със сигурност след голямото събитие на Apple, всички вие се питате, кога новите модели iPhone ще достигнат до нашия пазар. Според информацията на Теленор в социалните мрежи, iPhone 8 и iPhone 8 Plus се очакват в магазините на оператора от 29.09. Предварителната им поръчка започва на 22.09. За iPhone X все още няма официална информация, тъй като този модел ще излезе на пазара по-късно от останалите два.

Що се отнася до Мтел, предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus също ще стартират на 22 септември, а тези на iPhone X – на 27 октомври. Мтел ще предлага и трите най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

За третия ни оператор информация все още няма, а цени при останалите два, можем да очакваме едва след старта на предварителните поръчки.

Остава да видим как ще се справят родните оператори с големия интерес към новите модели iPhone и дали както всяка година, чакането за определен цвят и размер памет ще се точи със седмици и месеци.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This