Изберете Страница

Кога ще можем да си поръчаме iPhone 8 у нас?

Със сигурност след голямото събитие на Apple, всички вие се питате, кога новите модели iPhone ще достигнат до нашия пазар. Според информацията на Теленор в социалните мрежи, iPhone 8 и iPhone 8 Plus се очакват в магазините на оператора от 29.09. Предварителната им поръчка започва на 22.09. За iPhone X все още няма официална информация, тъй като този модел ще излезе на пазара по-късно от останалите два.

Що се отнася до Мтел, предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus също ще стартират на 22 септември, а тези на iPhone X – на 27 октомври. Мтел ще предлага и трите най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

За третия ни оператор информация все още няма, а цени при останалите два, можем да очакваме едва след старта на предварителните поръчки.

Остава да видим как ще се справят родните оператори с големия интерес към новите модели iPhone и дали както всяка година, чакането за определен цвят и размер памет ще се точи със седмици и месеци.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This