Изберете Страница

Кога ще можем да си поръчаме iPhone 8 у нас?

Със сигурност след голямото събитие на Apple, всички вие се питате, кога новите модели iPhone ще достигнат до нашия пазар. Според информацията на Теленор в социалните мрежи, iPhone 8 и iPhone 8 Plus се очакват в магазините на оператора от 29.09. Предварителната им поръчка започва на 22.09. За iPhone X все още няма официална информация, тъй като този модел ще излезе на пазара по-късно от останалите два.

Що се отнася до Мтел, предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus също ще стартират на 22 септември, а тези на iPhone X – на 27 октомври. Мтел ще предлага и трите най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

За третия ни оператор информация все още няма, а цени при останалите два, можем да очакваме едва след старта на предварителните поръчки.

Остава да видим как ще се справят родните оператори с големия интерес към новите модели iPhone и дали както всяка година, чакането за определен цвят и размер памет ще се точи със седмици и месеци.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This