Със сигурност след голямото събитие на Apple, всички вие се питате, кога новите модели iPhone ще достигнат до нашия пазар. Според информацията на Теленор в социалните мрежи, iPhone 8 и iPhone 8 Plus се очакват в магазините на оператора от 29.09. Предварителната им поръчка започва на 22.09. За iPhone X все още няма официална информация, тъй като този модел ще излезе на пазара по-късно от останалите два.

Що се отнася до Мтел, предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus също ще стартират на 22 септември, а тези на iPhone X – на 27 октомври. Мтел ще предлага и трите най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

За третия ни оператор информация все още няма, а цени при останалите два, можем да очакваме едва след старта на предварителните поръчки.

Остава да видим как ще се справят родните оператори с големия интерес към новите модели iPhone и дали както всяка година, чакането за определен цвят и размер памет ще се точи със седмици и месеци.