Изберете Страница

Клиентите на Telenor вече могат да заплащат съдържание в App Store чрез сметката си

От днес клиентите на Telenor вече могат да платят за покупките си в App Store, Apple Music, iTunes и iBooks, като сумата се доабви към сметката им за мобилен телефон. Познатата като „Плати с Теленор“ услуга, вече е достъпна за Android и позволява безопасно закупуване на мобилно съдържание, без нужда от банкова карта. Тя е налична както за клиенти на оператора, които са на договор, така и за предплатените абонати, които имат активен профил Apple ID.

За да се възползват от нея, те трябва само да променят начина на плащане в профила си, като изберат Mobile Phone и въведат номера си и четирицифрения код за потвърждение, който ще получат веднага.

Услугата има месечно ограничение от 20 лева за абонати с кредитен лимит под 100 лв и 50 лева за тези, чийто лимите е по-висок, а потребителите, които използват предплатени карти, могат да пазаруват в рамките на наличния си кредит, но не повече от 20 лева месечно.

След като стана достъпна за Android потребителите миналата година, услугата вече има над 70 000 потребители и през нея са минали над 318 000 трансакции за покупка на мобилно съдържание. Удобството да не се въвеждат данни за кредитна или дебитна карта, наистина си заслужава, особено за по-младите потребители, които все още нямат право на такава.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This