Изберете Страница

Клиентите на Telenor вече могат да заплащат съдържание в App Store чрез сметката си

От днес клиентите на Telenor вече могат да платят за покупките си в App Store, Apple Music, iTunes и iBooks, като сумата се доабви към сметката им за мобилен телефон. Познатата като „Плати с Теленор“ услуга, вече е достъпна за Android и позволява безопасно закупуване на мобилно съдържание, без нужда от банкова карта. Тя е налична както за клиенти на оператора, които са на договор, така и за предплатените абонати, които имат активен профил Apple ID.

За да се възползват от нея, те трябва само да променят начина на плащане в профила си, като изберат Mobile Phone и въведат номера си и четирицифрения код за потвърждение, който ще получат веднага.

Услугата има месечно ограничение от 20 лева за абонати с кредитен лимит под 100 лв и 50 лева за тези, чийто лимите е по-висок, а потребителите, които използват предплатени карти, могат да пазаруват в рамките на наличния си кредит, но не повече от 20 лева месечно.

След като стана достъпна за Android потребителите миналата година, услугата вече има над 70 000 потребители и през нея са минали над 318 000 трансакции за покупка на мобилно съдържание. Удобството да не се въвеждат данни за кредитна или дебитна карта, наистина си заслужава, особено за по-младите потребители, които все още нямат право на такава.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This