Изберете страница

Клиентите на Telenor вече могат да заплащат съдържание в App Store чрез сметката си

От днес клиентите на Telenor вече могат да платят за покупките си в App Store, Apple Music, iTunes и iBooks, като сумата се доабви към сметката им за мобилен телефон. Познатата като „Плати с Теленор“ услуга, вече е достъпна за Android и позволява безопасно закупуване на мобилно съдържание, без нужда от банкова карта. Тя е налична както за клиенти на оператора, които са на договор, така и за предплатените абонати, които имат активен профил Apple ID.

За да се възползват от нея, те трябва само да променят начина на плащане в профила си, като изберат Mobile Phone и въведат номера си и четирицифрения код за потвърждение, който ще получат веднага.

Услугата има месечно ограничение от 20 лева за абонати с кредитен лимит под 100 лв и 50 лева за тези, чийто лимите е по-висок, а потребителите, които използват предплатени карти, могат да пазаруват в рамките на наличния си кредит, но не повече от 20 лева месечно.

След като стана достъпна за Android потребителите миналата година, услугата вече има над 70 000 потребители и през нея са минали над 318 000 трансакции за покупка на мобилно съдържание. Удобството да не се въвеждат данни за кредитна или дебитна карта, наистина си заслужава, особено за по-младите потребители, които все още нямат право на такава.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This