Изберете страница

Клиентите на Telenor вече могат да заплащат съдържание в App Store чрез сметката си

От днес клиентите на Telenor вече могат да платят за покупките си в App Store, Apple Music, iTunes и iBooks, като сумата се доабви към сметката им за мобилен телефон. Познатата като „Плати с Теленор“ услуга, вече е достъпна за Android и позволява безопасно закупуване на мобилно съдържание, без нужда от банкова карта. Тя е налична както за клиенти на оператора, които са на договор, така и за предплатените абонати, които имат активен профил Apple ID.

За да се възползват от нея, те трябва само да променят начина на плащане в профила си, като изберат Mobile Phone и въведат номера си и четирицифрения код за потвърждение, който ще получат веднага.

Услугата има месечно ограничение от 20 лева за абонати с кредитен лимит под 100 лв и 50 лева за тези, чийто лимите е по-висок, а потребителите, които използват предплатени карти, могат да пазаруват в рамките на наличния си кредит, но не повече от 20 лева месечно.

След като стана достъпна за Android потребителите миналата година, услугата вече има над 70 000 потребители и през нея са минали над 318 000 трансакции за покупка на мобилно съдържание. Удобството да не се въвеждат данни за кредитна или дебитна карта, наистина си заслужава, особено за по-младите потребители, които все още нямат право на такава.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple прави невъзможна поправката на устройства с части „втора ръка“

Apple прави невъзможна поправката на устройства с части „втора ръка“

Предстоящата актуализация на iOS 18, която очакваме в понеделник,  включва важна функция за сигурност: Заключване на използването на части като резервни. Това разширяване на функцията Activation Lock има за цел да предотврати продажбата на откраднати iPhone за части...

Всичко, което Apple представи снощи

Всичко, което Apple представи снощи

Ако сте пропуснали събитието Glowtime на Apple снощи, тази статия е точно за вас. Всъщност то не беше толкова интересно, колкото слуховете до сега. Мислехме, че ще видим напълно преработен Apple Watch Ultra или Apple Watch FE, но вместо това дебютът на новите модели...

Какво очакваме от iPhone 16

Какво очакваме от iPhone 16

На първо място iPhone 16 ще бъде първия AI смартфон на Apple. Както вече стана ясно, датата на представянето му е 9 ceптeмвpи, което е съвсем очаквано, тъй като този месец е тpaдициoнен това e вpeмeтo зa пpeдcтaвянe нa нoвaтa гeнepaция cмapтфoни нa ĸoмпaниятa. Hoвaтa...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This