Изберете Страница

Как да изчистим всички известия на заключения екран с един малък трик?

По някога може би пропускате известията на заключения екран, защото точно в момента не можете да им обърнете внимание и те се натрупват. Досадно е, нали?

За щастие за най-новата версия на iOS и iPhone 6s/Plus и iPhone 7-Plus, които разполагат с 3D Touch има малък трик, който ще ви помогне да се отървете от натрупаните съобщения с няколко досоквания .

Как става магията?

Просто плъзнете надолу нотификейшън панела и ще видите едно кръгче с „Х“ в горния десен ъгъл, задръжте пръст върху него и ще се появи диалоговият прозорец. Трябва само да кликнете върху Clear All Notification и всички известия ще изчезнат, без да е нужно да ги чистите едно по едно.

Лесно е, нали?

Както казахме по-горе, за да използвате този малък трик е нужно да разполагате с iPhone 6s/Plus или iPhone 7/Plus и най-новата версия iOS 10. Ако и вие сте открили някой малък, полезен трик, можете да го споделите с нас в коментарите!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This