Изберете страница

Как да изчистим всички известия на заключения екран с един малък трик?

По някога може би пропускате известията на заключения екран, защото точно в момента не можете да им обърнете внимание и те се натрупват. Досадно е, нали?

За щастие за най-новата версия на iOS и iPhone 6s/Plus и iPhone 7-Plus, които разполагат с 3D Touch има малък трик, който ще ви помогне да се отървете от натрупаните съобщения с няколко досоквания .

Как става магията?

Просто плъзнете надолу нотификейшън панела и ще видите едно кръгче с „Х“ в горния десен ъгъл, задръжте пръст върху него и ще се появи диалоговият прозорец. Трябва само да кликнете върху Clear All Notification и всички известия ще изчезнат, без да е нужно да ги чистите едно по едно.

Лесно е, нали?

Както казахме по-горе, за да използвате този малък трик е нужно да разполагате с iPhone 6s/Plus или iPhone 7/Plus и най-новата версия iOS 10. Ако и вие сте открили някой малък, полезен трик, можете да го споделите с нас в коментарите!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This