Изберете страница

Как да изчистим всички известия на заключения екран с един малък трик?

По някога може би пропускате известията на заключения екран, защото точно в момента не можете да им обърнете внимание и те се натрупват. Досадно е, нали?

За щастие за най-новата версия на iOS и iPhone 6s/Plus и iPhone 7-Plus, които разполагат с 3D Touch има малък трик, който ще ви помогне да се отървете от натрупаните съобщения с няколко досоквания .

Как става магията?

Просто плъзнете надолу нотификейшън панела и ще видите едно кръгче с „Х“ в горния десен ъгъл, задръжте пръст върху него и ще се появи диалоговият прозорец. Трябва само да кликнете върху Clear All Notification и всички известия ще изчезнат, без да е нужно да ги чистите едно по едно.

Лесно е, нали?

Както казахме по-горе, за да използвате този малък трик е нужно да разполагате с iPhone 6s/Plus или iPhone 7/Plus и най-новата версия iOS 10. Ако и вие сте открили някой малък, полезен трик, можете да го споделите с нас в коментарите!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This