Изберете Страница

Какво можем да очакваме от AirPods Max 2

Докато периодично се появяват нови и нови слухове за второто поколение AirPods Pro, за наследник на луксозната версия на безжичните слушалки на Apple, AirPods Max, почти не се говори. Освен новите цветове за текущата генерация, за които се чуха слухове, но така и не видяхме, до момента нищо повече не е известно.

Всичко това предполага, че съществуването на AirPods Max 2 може би зависи от това до колко добре ще се представи второто поколение AirPods Pro. За него има два ключови слуха – първият е, поддръжка на звук без загуби, за която писа известният анализатор Минг-Чи Куо:

“Очакваме Apple да пусне AirPods Pro 2 през четвъртото тримесечие на 2022 година с нов дизайн, поддръжка на Apple Lossless (ALAC) и калъф за зареждане, който може да излъчва звук при проследяване. Ние сме оптимисти по отношение на търсенето на AirPods Pro 2 и очакваме доставките да достигнат 18-20 милиона бройки още през 2022 година”.

Втората ключова нова функция, за която се говори, че ще пристигне с AirPods Pro 2 е за проследяване на здравето – наблюдение на дихателната честота. Това ще се случва чрез наблюдение на аудио сегменти, получени през микрофоните след физическо натоварване.

Що се отнася до AirPods Max 2, най-вероятно Apple няма да предложи нов дизайн и дори не и нов интелигентен калъф, но ако слушалките поддържат ALAC и новите здравни функции, това би било достатъчно за компанията да ги пусне на пазара. Ако тя успее да се справи с поддръжката на звук без загуби чрез нов чип или формат на честотната лента, това би било достатъчен довод за покупката на новия модел. Като добавим и новите здравни функции, които наистина са интересни, имаме достатъчно основания да смятаме, че AirPods Max 2 ще имат успех сред феновете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This