Изберете страница

Какво можем да очакваме от AirPods Max 2

Докато периодично се появяват нови и нови слухове за второто поколение AirPods Pro, за наследник на луксозната версия на безжичните слушалки на Apple, AirPods Max, почти не се говори. Освен новите цветове за текущата генерация, за които се чуха слухове, но така и не видяхме, до момента нищо повече не е известно.

Всичко това предполага, че съществуването на AirPods Max 2 може би зависи от това до колко добре ще се представи второто поколение AirPods Pro. За него има два ключови слуха – първият е, поддръжка на звук без загуби, за която писа известният анализатор Минг-Чи Куо:

“Очакваме Apple да пусне AirPods Pro 2 през четвъртото тримесечие на 2022 година с нов дизайн, поддръжка на Apple Lossless (ALAC) и калъф за зареждане, който може да излъчва звук при проследяване. Ние сме оптимисти по отношение на търсенето на AirPods Pro 2 и очакваме доставките да достигнат 18-20 милиона бройки още през 2022 година”.

Втората ключова нова функция, за която се говори, че ще пристигне с AirPods Pro 2 е за проследяване на здравето – наблюдение на дихателната честота. Това ще се случва чрез наблюдение на аудио сегменти, получени през микрофоните след физическо натоварване.

Що се отнася до AirPods Max 2, най-вероятно Apple няма да предложи нов дизайн и дори не и нов интелигентен калъф, но ако слушалките поддържат ALAC и новите здравни функции, това би било достатъчно за компанията да ги пусне на пазара. Ако тя успее да се справи с поддръжката на звук без загуби чрез нов чип или формат на честотната лента, това би било достатъчен довод за покупката на новия модел. Като добавим и новите здравни функции, които наистина са интересни, имаме достатъчно основания да смятаме, че AirPods Max 2 ще имат успех сред феновете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This