Изберете Страница

Какво можем да очакваме от AirPods Max 2

Докато периодично се появяват нови и нови слухове за второто поколение AirPods Pro, за наследник на луксозната версия на безжичните слушалки на Apple, AirPods Max, почти не се говори. Освен новите цветове за текущата генерация, за които се чуха слухове, но така и не видяхме, до момента нищо повече не е известно.

Всичко това предполага, че съществуването на AirPods Max 2 може би зависи от това до колко добре ще се представи второто поколение AirPods Pro. За него има два ключови слуха – първият е, поддръжка на звук без загуби, за която писа известният анализатор Минг-Чи Куо:

“Очакваме Apple да пусне AirPods Pro 2 през четвъртото тримесечие на 2022 година с нов дизайн, поддръжка на Apple Lossless (ALAC) и калъф за зареждане, който може да излъчва звук при проследяване. Ние сме оптимисти по отношение на търсенето на AirPods Pro 2 и очакваме доставките да достигнат 18-20 милиона бройки още през 2022 година”.

Втората ключова нова функция, за която се говори, че ще пристигне с AirPods Pro 2 е за проследяване на здравето – наблюдение на дихателната честота. Това ще се случва чрез наблюдение на аудио сегменти, получени през микрофоните след физическо натоварване.

Що се отнася до AirPods Max 2, най-вероятно Apple няма да предложи нов дизайн и дори не и нов интелигентен калъф, но ако слушалките поддържат ALAC и новите здравни функции, това би било достатъчно за компанията да ги пусне на пазара. Ако тя успее да се справи с поддръжката на звук без загуби чрез нов чип или формат на честотната лента, това би било достатъчен довод за покупката на новия модел. Като добавим и новите здравни функции, които наистина са интересни, имаме достатъчно основания да смятаме, че AirPods Max 2 ще имат успех сред феновете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This