Изберете страница

Какво можем да очакваме от AirPods Max 2

Докато периодично се появяват нови и нови слухове за второто поколение AirPods Pro, за наследник на луксозната версия на безжичните слушалки на Apple, AirPods Max, почти не се говори. Освен новите цветове за текущата генерация, за които се чуха слухове, но така и не видяхме, до момента нищо повече не е известно.

Всичко това предполага, че съществуването на AirPods Max 2 може би зависи от това до колко добре ще се представи второто поколение AirPods Pro. За него има два ключови слуха – първият е, поддръжка на звук без загуби, за която писа известният анализатор Минг-Чи Куо:

“Очакваме Apple да пусне AirPods Pro 2 през четвъртото тримесечие на 2022 година с нов дизайн, поддръжка на Apple Lossless (ALAC) и калъф за зареждане, който може да излъчва звук при проследяване. Ние сме оптимисти по отношение на търсенето на AirPods Pro 2 и очакваме доставките да достигнат 18-20 милиона бройки още през 2022 година”.

Втората ключова нова функция, за която се говори, че ще пристигне с AirPods Pro 2 е за проследяване на здравето – наблюдение на дихателната честота. Това ще се случва чрез наблюдение на аудио сегменти, получени през микрофоните след физическо натоварване.

Що се отнася до AirPods Max 2, най-вероятно Apple няма да предложи нов дизайн и дори не и нов интелигентен калъф, но ако слушалките поддържат ALAC и новите здравни функции, това би било достатъчно за компанията да ги пусне на пазара. Ако тя успее да се справи с поддръжката на звук без загуби чрез нов чип или формат на честотната лента, това би било достатъчен довод за покупката на новия модел. Като добавим и новите здравни функции, които наистина са интересни, имаме достатъчно основания да смятаме, че AirPods Max 2 ще имат успех сред феновете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This