Изберете страница

Изтекли резултати от бенчмарк показват, колко мощно е следващото поколение процесори на Apple

Новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus безспорно са най-мощните смартфони в света, до момента. Техните резултати от бенчмарк тестове и в реални условия засенчиха останалите флагмани на пазара, защото доказаха, че дори най-новите iPad Pro таблети не могат да им се противопоставят.

Apple обаче вече работи върху следващото си поколение продукти и търси начин да ги оптимизира още повече. Холандският блог Techtastik попадна на теч в китайската социална мрежа Weibo, където анонимен потребител е публикувал Geekbench тестове, за които твърди че принадлежат на процесорите A10X на американския гигант. За тях се предполага, че ще захранват новите таблети iPad Pro, които компанията ще представи в началото на следващата година.

screen-shot-2016-10-04-at-4-03-46-pm

Ако приемем, че тези резултати са действителни, откраднати или умишлено пуснати в интернет пространството, тогава на какво ли ще е способен процесорът A11 Fusion, който ще задвижва бъдещия iPhone 8?

Наред с множеството промени, които според слуховете ще направят следващото поколение iPhone уникално, със сигурност компанията ще се погрижи то да е още по-мощно и оптимизирано от своите предшественици.

За съжаление ще трябва да почакаме до следващия септември, за да видим какви изненади е приготвила Apple за своите фенове, по случай десетия рожден ден на емблематичния си смартфон!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This