Изберете Страница

Изтекли резултати от бенчмарк показват, колко мощно е следващото поколение процесори на Apple

Новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus безспорно са най-мощните смартфони в света, до момента. Техните резултати от бенчмарк тестове и в реални условия засенчиха останалите флагмани на пазара, защото доказаха, че дори най-новите iPad Pro таблети не могат да им се противопоставят.

Apple обаче вече работи върху следващото си поколение продукти и търси начин да ги оптимизира още повече. Холандският блог Techtastik попадна на теч в китайската социална мрежа Weibo, където анонимен потребител е публикувал Geekbench тестове, за които твърди че принадлежат на процесорите A10X на американския гигант. За тях се предполага, че ще захранват новите таблети iPad Pro, които компанията ще представи в началото на следващата година.

screen-shot-2016-10-04-at-4-03-46-pm

Ако приемем, че тези резултати са действителни, откраднати или умишлено пуснати в интернет пространството, тогава на какво ли ще е способен процесорът A11 Fusion, който ще задвижва бъдещия iPhone 8?

Наред с множеството промени, които според слуховете ще направят следващото поколение iPhone уникално, със сигурност компанията ще се погрижи то да е още по-мощно и оптимизирано от своите предшественици.

За съжаление ще трябва да почакаме до следващия септември, за да видим какви изненади е приготвила Apple за своите фенове, по случай десетия рожден ден на емблематичния си смартфон!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This