Изберете Страница

Изтекли резултати от бенчмарк показват, колко мощно е следващото поколение процесори на Apple

Новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus безспорно са най-мощните смартфони в света, до момента. Техните резултати от бенчмарк тестове и в реални условия засенчиха останалите флагмани на пазара, защото доказаха, че дори най-новите iPad Pro таблети не могат да им се противопоставят.

Apple обаче вече работи върху следващото си поколение продукти и търси начин да ги оптимизира още повече. Холандският блог Techtastik попадна на теч в китайската социална мрежа Weibo, където анонимен потребител е публикувал Geekbench тестове, за които твърди че принадлежат на процесорите A10X на американския гигант. За тях се предполага, че ще захранват новите таблети iPad Pro, които компанията ще представи в началото на следващата година.

screen-shot-2016-10-04-at-4-03-46-pm

Ако приемем, че тези резултати са действителни, откраднати или умишлено пуснати в интернет пространството, тогава на какво ли ще е способен процесорът A11 Fusion, който ще задвижва бъдещия iPhone 8?

Наред с множеството промени, които според слуховете ще направят следващото поколение iPhone уникално, със сигурност компанията ще се погрижи то да е още по-мощно и оптимизирано от своите предшественици.

За съжаление ще трябва да почакаме до следващия септември, за да видим какви изненади е приготвила Apple за своите фенове, по случай десетия рожден ден на емблематичния си смартфон!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This