Изберете Страница

Изтекли резултати от бенчмарк показват, колко мощно е следващото поколение процесори на Apple

Новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus безспорно са най-мощните смартфони в света, до момента. Техните резултати от бенчмарк тестове и в реални условия засенчиха останалите флагмани на пазара, защото доказаха, че дори най-новите iPad Pro таблети не могат да им се противопоставят.

Apple обаче вече работи върху следващото си поколение продукти и търси начин да ги оптимизира още повече. Холандският блог Techtastik попадна на теч в китайската социална мрежа Weibo, където анонимен потребител е публикувал Geekbench тестове, за които твърди че принадлежат на процесорите A10X на американския гигант. За тях се предполага, че ще захранват новите таблети iPad Pro, които компанията ще представи в началото на следващата година.

screen-shot-2016-10-04-at-4-03-46-pm

Ако приемем, че тези резултати са действителни, откраднати или умишлено пуснати в интернет пространството, тогава на какво ли ще е способен процесорът A11 Fusion, който ще задвижва бъдещия iPhone 8?

Наред с множеството промени, които според слуховете ще направят следващото поколение iPhone уникално, със сигурност компанията ще се погрижи то да е още по-мощно и оптимизирано от своите предшественици.

За съжаление ще трябва да почакаме до следващия септември, за да видим какви изненади е приготвила Apple за своите фенове, по случай десетия рожден ден на емблематичния си смартфон!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This