Изберете Страница

Заслужава ли си покупката на AirPods?

На своето събитие снощи, Apple показа новите AirPods слушалки, които обаче няма да присъстват в комплекта на iPhone 7, а ще се продават отделно на цена от 159 долара. Това веднага поставя въпроса: Заслужава ли си покупката им?

Подобни предложения не липсват на пазара и може би всеки по-голям производител вече има поне едно в портфолиото си, с какво тогава AirPods биха ни накарали да си ги купим?

На първо място лекотата, с която те се свързват с всичките ви Apple устройства. Трябва просто да отворите капачето на кутийката, която изпълнява и ролята на допълнителна батерия и да я доближите до телефона. На дисплея веднага ще се появи съобщение за свързване и е достатъчно да натиснете бутона, за да стане то факт. Сдвояването работи и с часовника на компанията, както и с всички нейни устройства.

За да говорите със Siri пък е нужно само да чукнете леко два пъти на слушалката. Всички обичайни команди работят без проблем и когато зададете някоя от тях, музиката в ухото ви спира веднага. На лице е също така и възможността за намаляване на околния шум посредством вградения микрофон, за да не ви пречи той при разговор.

Да погледнем времето за автономна работа. Според Apple AirPods издържат 5 часа с едно зареждане, докато примерно при Gear Icon X на Samsung, това време е само 3 часа. Освен това кутийката, която служи като допълнителна батерия е в състояние да им осигури още цели 24 часа работа.

Дизайнът е добре познатият и обичан от потребителите, с който разполагат EarPods до момента. Слушалките прилепват добр в ухото и не изпадат при движение.

Това е всичко известно ни до момента за Air Pods, тъй като те всъщност ще се появят на пазара през следващия месец. Достатъчно ли е то, за да ви накара да си ги купите?

Може би не всички имат нужда от подобен модел, може би все още сте привързани към старите си слушалки и смятате да ги използвате с новия си iPhone 7 посредством адаптера, който идва в кутията му?

Ако все пак сте решили да промените част от навиците си или просто да добавите още една Apple джаджа в колекцията си, то Air Pods несъмнено са едно добро предложение. Разбира се щеше да е по-добре, ако компанията ги предлагаше в комплект със самия телефон, но всяко удоволствие си има цена и Apple най-добре знае това правило! А вие имате още малко време за размисъл, преди Air Pods да се появят на пазара или просто можете да разчитате на следващата си спонтанна покупка.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Trackbacks/Pingbacks

  1. Apple AirPods може да станат по-популярни, от колкото се предполагаше | Apple Fans Bulgaria - […] AirPods носят модерни технолигии, но потребители твърдят, че […]

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This