Изберете Страница

Внимание! Не използвайте скинове за вашия iPhone 7 Jet Black!

По принцип защитаваме телефоните си от надраскване, като използваме различни кейсове, но те много или малко променят размерите им и ако искаме да избегнем това, вариант са т. нар. скинове, които наподобяват лепенки и се залепват директно върху корпуса. Така промяната в габаритите е минимална, а същевременно имаме защита срещу надраскване на повърхността.

След като Apple предупреди за възможността гладката повърхност на iPhone 7 Jet Black да се драска лесно, може би много от вас си мислят именно за този вариант, но всъщност това не е добра идея.

Потребител на You Tube сигнализира, че премахването на подобен скин конкретно от този модел и цвят, причинява отлепянето на част от надписите на гърба му – логото и информацията с дребен шрифт, която включва FCC и надписа „ Designed by Apple in California”.

Както можете да видите във видеото, скинът Slick Wraps дори не престоява дълго време залепен на телефона, но въпреки това част от текста изчезва заедно с него при премахването му.

Това не е единствения случай, във форумите на Mac Rumors е пълно с подобни оплаквания, така че ако притежавате точно Jet Black iPhone 7, не се доверявайте на защитата на скиновете, колкото и добре да изглежда телефонът с тях!

И като говорим за скинове, не можем да не споменем най-новото на пазара, а именно лепенки, които имитират изгорял Note 7.

iphone-exploding-case

Да, правилно прочетохте, именно драмата с гърмящия флагман на Samsung е инспирирала появата на тези стикери, колкото и невероятно да звуче това, че някой би искал телефонът му да прилича на унищожения безвъзвратно конкурент. Освен следите от скорошен пожар, скинът EXPLO – Sung добавя всички белези на злополучния Note 7, включително и логото на компанията.

Интересна ще е реакцията на корейския гигант, по повод на тази явна гавра с имиджа му, но докато това стане ясно, можете да направите своята предварителна поръчка за стикера, който ще се продава за 24.99 долара за моделите от iPhone 5 насам.

Ако се има предвид информацията за вредното влияние на скиновете, със сигурнос те не трябва да се използват при Jet Black моделите, но за останалите това би могло да бъде един наистина оригинален подарък!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This