Изберете страница

Внимание! Не използвайте скинове за вашия iPhone 7 Jet Black!

По принцип защитаваме телефоните си от надраскване, като използваме различни кейсове, но те много или малко променят размерите им и ако искаме да избегнем това, вариант са т. нар. скинове, които наподобяват лепенки и се залепват директно върху корпуса. Така промяната в габаритите е минимална, а същевременно имаме защита срещу надраскване на повърхността.

След като Apple предупреди за възможността гладката повърхност на iPhone 7 Jet Black да се драска лесно, може би много от вас си мислят именно за този вариант, но всъщност това не е добра идея.

Потребител на You Tube сигнализира, че премахването на подобен скин конкретно от този модел и цвят, причинява отлепянето на част от надписите на гърба му – логото и информацията с дребен шрифт, която включва FCC и надписа „ Designed by Apple in California”.

Както можете да видите във видеото, скинът Slick Wraps дори не престоява дълго време залепен на телефона, но въпреки това част от текста изчезва заедно с него при премахването му.

Това не е единствения случай, във форумите на Mac Rumors е пълно с подобни оплаквания, така че ако притежавате точно Jet Black iPhone 7, не се доверявайте на защитата на скиновете, колкото и добре да изглежда телефонът с тях!

И като говорим за скинове, не можем да не споменем най-новото на пазара, а именно лепенки, които имитират изгорял Note 7.

iphone-exploding-case

Да, правилно прочетохте, именно драмата с гърмящия флагман на Samsung е инспирирала появата на тези стикери, колкото и невероятно да звуче това, че някой би искал телефонът му да прилича на унищожения безвъзвратно конкурент. Освен следите от скорошен пожар, скинът EXPLO – Sung добавя всички белези на злополучния Note 7, включително и логото на компанията.

Интересна ще е реакцията на корейския гигант, по повод на тази явна гавра с имиджа му, но докато това стане ясно, можете да направите своята предварителна поръчка за стикера, който ще се продава за 24.99 долара за моделите от iPhone 5 насам.

Ако се има предвид информацията за вредното влияние на скиновете, със сигурнос те не трябва да се използват при Jet Black моделите, но за останалите това би могло да бъде един наистина оригинален подарък!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This