Изберете страница

Вижте някои от най-добрите концептуални модели на бъдещия iPhone 8

До премиерата на десетия юбилеен модел iPhone остава почти година, но слуховете за него отдавна започнаха. Дизайнерите също имат своето виждане за това, как трябва да изглежда iPhone 8 и в тази статия сме събрали някои от най-интересните концепции, предложени от тях.

Дисплей от край до край с вграден хоум бутон и сензор за пръстови отпечатъци.

Това може би са двете неща, които е най-вероятно да видим в следващия модел на Apple и затова, концепцията изглежда много реалистично на фона на всички слухове и спекулации.

Дисплей с извит ръб

Втората концепция напомня на познатите ни модели, с изключение на това, че дясната й част е интерактивен дисплей, позволяващ ви да превключвате настройки и да проверявате съобщенията си, подобно на извития дисплей на Galaxy S7 Edge.

Заоблен дизайн

Вдъхновена от един патент на Apple, третата концепция, която искаме да ви покажем, залага на силно извит от двете страни дисплей, а самото му тяло е изключително тънко от двете страни и изпъкнало в средата. За съжаление по този начин телефонът изглежда повече като дело на LG, отколкото на Apple и не бихме се обзаложили, че именно той ще бъде новия iPhone 8.

Сгъваем iPhone

Четвъртата концепция принадлежи на Евънс Ебензер и материализира един от последните патенти на Apple, а именно този за телефон със сгъваем дисплей, което по същество би позволило на устройството да се преобразява от смартфон в таблет и обратното, буквално за секунди.

Разгънат OLED дисплей

Макар и да не е сред най-атрактивните, петата концепция, която искаме да ви покажем принадлежи на TechDesigns и изящно се вписва в слуховете за OLED дисплей, покриващ изцяло предния панел на изключително тънък телефон.

Изцяло стъклен дизайн

Един от най-упоритите слухове за бъдещия iPhone 8 е този, че той ще получи изцяло стъклен корпус и шестата концепция, която принадлежи на Techscinium, демонстрира именно защо бихте искали точно такъв смартфон. Дизайнът е зашеметяващ, а видеото показва и кък би функционирал виртуалният хоум бутон в реални условия.

Дисплей без рамки

Седмата концепция, която искаме да ви покажем, е стилна и до някъде напомняща на iPhone 7, но пък демострира безжичното зареждане, което се предполага, че Apple най-сетне ще предостави на своите фенове в следващия си модел.

Gesture Pad

Осмата концепция, която оставихме за последно в нашия списък, определено може да спечели наградата за странност, тъй като показаният в нея модел силно прилича на 4 инчовият iPhone SE, но притежава огромен пад в долния си край, който би ви позволил да контролирате с жестове всичко в телефона. За съжаление тя е доста ексцентрична, за да бъде сред възможните за реализация през следващата година.

Разбира се още е твърде рано, за да можем да предполагаме, коя от всички тези концепции, би могла да се превърне в реалност, или поне до някъде да показва как ще изглежда бъдещият iPhone 8, но все пак те са любопитни и смели и заслужават внимание.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This