Изберете Страница

WWDC 2018 ще се проведе от 4 до 8 юни в Сан Хосе

Apple официално обяви датите за своята ежегодна конференция за разработчици, където се очаква да бъдат представени iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 и tvOS 12. Тя ще се проведе от 4 до 8 юни в Конгресня център McEnery в Сан Хосе, Калифорния.

Както и предишните години, Apple ще разиграе лотария, за да разпредели билетите, а цената им е 1599 долара. Регистрацията за желаещите да посетят WWDC 2018 е отворена до 22 март.

Всъщност според слуховете, на тазгодишната конференция освен подобренията в операционните системи на компанията, с фокус върху производителността и поправянето на програмни грешки, е възможно да видим и нови модели iPad.

За тези, които нямат възможността да присъстват лично в Сан Хосе, Apple предлага официалното си приложеине WWDC за iPhone, iPad и Apple TV.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This