Изберете страница

Super Mario Run само губи от високата си цена!

След като преди броени дни Nintendo пусна мобилната версия на своята хитова игра Super Mario Run, тя отбеляза рекорди за първоначален брой сваляния, но всъщност се оказва, че високата й цена, само ще попречи на компанията да събре повече приходи.

Според първоначалните данни на App Annie, играта е най-печелившето приложение в 49 страни и най-изтегляното в общо 138, но седмица по-късно тя вече не се радва на такъв интерес.

Основната причина за това определено е високата й цена от 9.99 евро, която потребителите трябва да заплатят, ако искат да отключат пълната версия. Анализаторите са на мнение, че ако тя струваше само 1.99, Nintendo щеше да дублира приходите си още през този месец.

В резултат на това, акциите на компанията паднаха с около 20% на борсата в Токио, а за най-голямо съжаление на феновете, Super Mario Run няма да се радва на повече ъпдейти, които да добавят допълнително съдържание във вълшебния свят на италианския водопроводчик.

Така големите очаквания, свързани с играта, може би няма да бъдат оправдани, а много от потребителите, които вече са платили високата цена за пълната версия, ще останат разочаровани. Малкият ъпдейт, добавящ коледен дух, който Nintendo пусна тази седмица, няма да е достатъчен, за да задържи вниманието на играчите по-дълго време и отрицателните оценки в App Store не закъсняха.

Може би компанията трябва да се замисли по този въпрос и да добави поне повече свободно съдържание, или нови функции, ако иска да дублира успеха на Pokemon GO от това лято.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This