Изберете Страница

Super Mario Run само губи от високата си цена!

След като преди броени дни Nintendo пусна мобилната версия на своята хитова игра Super Mario Run, тя отбеляза рекорди за първоначален брой сваляния, но всъщност се оказва, че високата й цена, само ще попречи на компанията да събре повече приходи.

Според първоначалните данни на App Annie, играта е най-печелившето приложение в 49 страни и най-изтегляното в общо 138, но седмица по-късно тя вече не се радва на такъв интерес.

Основната причина за това определено е високата й цена от 9.99 евро, която потребителите трябва да заплатят, ако искат да отключат пълната версия. Анализаторите са на мнение, че ако тя струваше само 1.99, Nintendo щеше да дублира приходите си още през този месец.

В резултат на това, акциите на компанията паднаха с около 20% на борсата в Токио, а за най-голямо съжаление на феновете, Super Mario Run няма да се радва на повече ъпдейти, които да добавят допълнително съдържание във вълшебния свят на италианския водопроводчик.

Така големите очаквания, свързани с играта, може би няма да бъдат оправдани, а много от потребителите, които вече са платили високата цена за пълната версия, ще останат разочаровани. Малкият ъпдейт, добавящ коледен дух, който Nintendo пусна тази седмица, няма да е достатъчен, за да задържи вниманието на играчите по-дълго време и отрицателните оценки в App Store не закъсняха.

Може би компанията трябва да се замисли по този въпрос и да добави поне повече свободно съдържание, или нови функции, ако иска да дублира успеха на Pokemon GO от това лято.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This