Изберете Страница

Super Mario Run само губи от високата си цена!

След като преди броени дни Nintendo пусна мобилната версия на своята хитова игра Super Mario Run, тя отбеляза рекорди за първоначален брой сваляния, но всъщност се оказва, че високата й цена, само ще попречи на компанията да събре повече приходи.

Според първоначалните данни на App Annie, играта е най-печелившето приложение в 49 страни и най-изтегляното в общо 138, но седмица по-късно тя вече не се радва на такъв интерес.

Основната причина за това определено е високата й цена от 9.99 евро, която потребителите трябва да заплатят, ако искат да отключат пълната версия. Анализаторите са на мнение, че ако тя струваше само 1.99, Nintendo щеше да дублира приходите си още през този месец.

В резултат на това, акциите на компанията паднаха с около 20% на борсата в Токио, а за най-голямо съжаление на феновете, Super Mario Run няма да се радва на повече ъпдейти, които да добавят допълнително съдържание във вълшебния свят на италианския водопроводчик.

Така големите очаквания, свързани с играта, може би няма да бъдат оправдани, а много от потребителите, които вече са платили високата цена за пълната версия, ще останат разочаровани. Малкият ъпдейт, добавящ коледен дух, който Nintendo пусна тази седмица, няма да е достатъчен, за да задържи вниманието на играчите по-дълго време и отрицателните оценки в App Store не закъсняха.

Може би компанията трябва да се замисли по този въпрос и да добави поне повече свободно съдържание, или нови функции, ако иска да дублира успеха на Pokemon GO от това лято.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This