Вече можете да изтеглите приложението Sticky AI за iOS, което е дело на създателите на Prisma и то наистина ще ви допадне!

След като успя да превърне снимките ви в произведения на известни художници, руската компания, която стои зад задвижваната от AI Prismaотово предлага нещо вълнуващо и полезно. Сега тя надгражда своето приложение с още едно, което се нарича Sticky AI и ще ви помогне да превърнете своите селфита в стикери, за да ги изпозвате в други приложения.

Всички ние отдавна вече свикнахме да добавяме симпатичните картинки в съобщенията си, за да ги направим по-убедителни и свежи, но сега вече имаме възможността да използваме собствената си снимка за целта.

Sticky AI използва силата на изкуствения интелект, за да ви помогне да създадете свои собствени стикери, при това невероятно бързо. Те могат да бъдат както неподвижни, така и анимирани и да се използват в социалните мрежи. Всъщност това не е просто случайно използване на снимка и прилагане на филтър към нея. Ако използвате Sticky AI, вие ще можете да изолирате собственото си изображение от фона и да го използвате по най-различни начини, за да пресъздадете нови и уникални стикери, към които можете да добавите текст и украшения и да ги запазите в неподвижно, или анимирано изображение под формата на GIF.

Приложението има и разширение за iMessage, така че спокойно можете да използвате тези стикери в съобщенията си. Интерфейсът му е прост и интуитивен, но крие сложни процеси, които включват обучение на невронната мрежа и търсене на човека в рамките на снимка, или клип.

Подобно на Prisma, Sticky AI се предлага безплатно за изтегляне от App Store и вече е на разположение, тъкмо на време за летните дни.