Изберете Страница

Spotify най-сетне ще бъде налично за Apple Watch след WWDC

Spotify най-накрая ще представи своето първо приложение за Apple Watch тази година, твърди нов доклад. Това ще се случи на ежегодната конференция за разработчици WWDC 2018 през юни, заедно със StreamKit, новата рамка за watchOS 5, която ще даде тласък на развитието на приложенията за часовника.

Всъщност Apple Watch ще навърши 3 години следващия месец, но никога не е имал поддръжка за Spotify, най-голямата платформа за стрийминг на музика в света, която обаче упорито избягва най-успешното носимо устройство.

Анонимен типстър, който твърди, че е участвал в проекта, е разказал пред MacRumors, че приложението на Spotify за watchOS ще бъде представено на WWDC, като ще стане водещ пример за прототипната структура на Apple, която ще позволи на клетъчните модели Apple Watch да получават уведомления от приложеиня от трети страни като Facebook и Twitter, напълно независимо от iPhone в новата версия на операционната система. Приложението най-веротно ще има пълна поддръжка за стрийминг, точно като това за Apple Music, а за часовниците без LTE модул, ще е нужно да бъдат сдвоени с телефона, за достъп до плейлистите, освен, ако компанията не реши да ги изключи от списъка с поддържани от апликацията устройства.

Всъщност появата на това приложение не е изненада, след като Spotify нае разработчика Андрю Чанг, създател на приложение от трети страни за watchOS, което никога не получи официална премиера, но дали Apple ще позволи на най-големия конкурент на собствената си услуга Apple Music да направи тази крачка, предстои да разберем в началото на юни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This