Изберете Страница

Siri издаде датата на пролетното събитие на Apple

Ако се чудите кога ще се състои пролетното събитие на Apple, то вездесъщият гласов асистент на компанията Siri може би има отговор на вашия въпрос.

Запитан “Кога ще е следващото събитие на Apple?”, Siri отговаря “Специалното събитие е във вторник, 20 април, в Apple Park в Купертино, Калифорния. Можете да научите подробностите на Apple.com”.

За съжаление това не се случва винаги, а според MacRumors Siri дава отговор на въпроса само в определени случаи на iPhone, iPad, Mac и HomePod.

Дори и да не успеем да чуем потвърждението от самия гласов асистент обаче, важоното е, че датата на събитието наближава и сигурно компанията всеки момент ще разпрати поканите. На него се очаква да видим нов iPad Pro в два размера и може би най-сетне AirTags.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This