Изберете Страница

Series 7 може да донесе първия редизайн на Apple Watch

Часовникът на Apple е може би най-популярното носимо устройство на пазара, но ако трябва да сме честни, това се дължи главно на характеристиките му. Всеки следващ модел добавя повече и повече сензори, възможни приложения и по-добро изживяване. Дизайнът обаче си остава все един и същ, което несъмнено затруднява различаването на отделните модели.

Това може да се промени с предстоящата серия 7, ако съдим по информацията на Джон Просър. Той се позовава ва CAD рендери и реални изображения, които пък художникът Ян Зелбо превръща в концепция с плоски ръбове, подобна на новите модели iPhone и iPad Pro.

 

Очаква се дисплеят да остане същия, но според анонимните източници на Просър има няолко прототипа с по-малки рамки и по-голям екран. За съжаление няма информация за новите сензори и съответно функционалности, които ще бъдат добавени към часовника.

Разбира се трябва да имаме предвид, че този нов дизайн може и да не пристигне още тази година със серия 7, тъй като всъщност нямаме директна препратка към името на модела. Това значи, че промяната може да настъпи и догодина със серия 8, но знаем, че ще пристигнат нови цветови опции, които могат да се комбинират добре с най-новите AirPods Max и M1 Mac 2021. Твърди се още, че Apple работи върху експериментални разцветки, така че далеч не е ясно какво точно очакваме есента.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This