Изберете Страница

Series 7 може да донесе първия редизайн на Apple Watch

Часовникът на Apple е може би най-популярното носимо устройство на пазара, но ако трябва да сме честни, това се дължи главно на характеристиките му. Всеки следващ модел добавя повече и повече сензори, възможни приложения и по-добро изживяване. Дизайнът обаче си остава все един и същ, което несъмнено затруднява различаването на отделните модели.

Това може да се промени с предстоящата серия 7, ако съдим по информацията на Джон Просър. Той се позовава ва CAD рендери и реални изображения, които пък художникът Ян Зелбо превръща в концепция с плоски ръбове, подобна на новите модели iPhone и iPad Pro.

 

Очаква се дисплеят да остане същия, но според анонимните източници на Просър има няолко прототипа с по-малки рамки и по-голям екран. За съжаление няма информация за новите сензори и съответно функционалности, които ще бъдат добавени към часовника.

Разбира се трябва да имаме предвид, че този нов дизайн може и да не пристигне още тази година със серия 7, тъй като всъщност нямаме директна препратка към името на модела. Това значи, че промяната може да настъпи и догодина със серия 8, но знаем, че ще пристигнат нови цветови опции, които могат да се комбинират добре с най-новите AirPods Max и M1 Mac 2021. Твърди се още, че Apple работи върху експериментални разцветки, така че далеч не е ясно какво точно очакваме есента.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

Концепция показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16

До премиерата на iPhone 14 не остава много време, а феновете са любопитни да видят новите устройства. Сега дизайнер създаде концепция, която показва как ще изглежда iPhone 14 Pro с iOS 16, ако се съди по слуховете до момента. Graphic Designer AR7 сподели в Twitter...

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This