Изберете страница

Series 7 може да донесе първия редизайн на Apple Watch

Часовникът на Apple е може би най-популярното носимо устройство на пазара, но ако трябва да сме честни, това се дължи главно на характеристиките му. Всеки следващ модел добавя повече и повече сензори, възможни приложения и по-добро изживяване. Дизайнът обаче си остава все един и същ, което несъмнено затруднява различаването на отделните модели.

Това може да се промени с предстоящата серия 7, ако съдим по информацията на Джон Просър. Той се позовава ва CAD рендери и реални изображения, които пък художникът Ян Зелбо превръща в концепция с плоски ръбове, подобна на новите модели iPhone и iPad Pro.

 

Очаква се дисплеят да остане същия, но според анонимните източници на Просър има няолко прототипа с по-малки рамки и по-голям екран. За съжаление няма информация за новите сензори и съответно функционалности, които ще бъдат добавени към часовника.

Разбира се трябва да имаме предвид, че този нов дизайн може и да не пристигне още тази година със серия 7, тъй като всъщност нямаме директна препратка към името на модела. Това значи, че промяната може да настъпи и догодина със серия 8, но знаем, че ще пристигнат нови цветови опции, които могат да се комбинират добре с най-новите AirPods Max и M1 Mac 2021. Твърди се още, че Apple работи върху експериментални разцветки, така че далеч не е ясно какво точно очакваме есента.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This