Изберете страница

Series 7 може да донесе първия редизайн на Apple Watch

Часовникът на Apple е може би най-популярното носимо устройство на пазара, но ако трябва да сме честни, това се дължи главно на характеристиките му. Всеки следващ модел добавя повече и повече сензори, възможни приложения и по-добро изживяване. Дизайнът обаче си остава все един и същ, което несъмнено затруднява различаването на отделните модели.

Това може да се промени с предстоящата серия 7, ако съдим по информацията на Джон Просър. Той се позовава ва CAD рендери и реални изображения, които пък художникът Ян Зелбо превръща в концепция с плоски ръбове, подобна на новите модели iPhone и iPad Pro.

 

Очаква се дисплеят да остане същия, но според анонимните източници на Просър има няолко прототипа с по-малки рамки и по-голям екран. За съжаление няма информация за новите сензори и съответно функционалности, които ще бъдат добавени към часовника.

Разбира се трябва да имаме предвид, че този нов дизайн може и да не пристигне още тази година със серия 7, тъй като всъщност нямаме директна препратка към името на модела. Това значи, че промяната може да настъпи и догодина със серия 8, но знаем, че ще пристигнат нови цветови опции, които могат да се комбинират добре с най-новите AirPods Max и M1 Mac 2021. Твърди се още, че Apple работи върху експериментални разцветки, така че далеч не е ясно какво точно очакваме есента.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This