Изберете Страница

Pixelimator временно е на цена 0.99 евро

Едно от най-популярните и мощни приложения за фото обработка за iOS в момента струва само 0.99 евро, като така ще спестите 4 евро от покупката на една от най-добрите алтернативи на Photoshop.

Ако все още не сте и чували за това приложение, трябва да знаете, че то ви предоставя всички инструменти, необходими за фотография, живопис и графичен дизайн, побрани в джоба ви.

Невероятно мощната програма с множество впечатляващи функции е и много лесна за използване, напълно съвместима с Apple Pencil.

Pixelrmator поддържа PSD, JPEG, PNG и много други формати на изображенията, като можете да ги отваряте, редактирате и записвате в множество слоеве.

Побързайте, заото промоцията ще свърши!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This