Изберете Страница

Pixelimator временно е на цена 0.99 евро

Едно от най-популярните и мощни приложения за фото обработка за iOS в момента струва само 0.99 евро, като така ще спестите 4 евро от покупката на една от най-добрите алтернативи на Photoshop.

Ако все още не сте и чували за това приложение, трябва да знаете, че то ви предоставя всички инструменти, необходими за фотография, живопис и графичен дизайн, побрани в джоба ви.

Невероятно мощната програма с множество впечатляващи функции е и много лесна за използване, напълно съвместима с Apple Pencil.

Pixelrmator поддържа PSD, JPEG, PNG и много други формати на изображенията, като можете да ги отваряте, редактирате и записвате в множество слоеве.

Побързайте, заото промоцията ще свърши!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This