Изберете страница

Pixelimator временно е на цена 0.99 евро

Едно от най-популярните и мощни приложения за фото обработка за iOS в момента струва само 0.99 евро, като така ще спестите 4 евро от покупката на една от най-добрите алтернативи на Photoshop.

Ако все още не сте и чували за това приложение, трябва да знаете, че то ви предоставя всички инструменти, необходими за фотография, живопис и графичен дизайн, побрани в джоба ви.

Невероятно мощната програма с множество впечатляващи функции е и много лесна за използване, напълно съвместима с Apple Pencil.

Pixelrmator поддържа PSD, JPEG, PNG и много други формати на изображенията, като можете да ги отваряте, редактирате и записвате в множество слоеве.

Побързайте, заото промоцията ще свърши!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This