Изберете Страница

MacBook Pro 2017 ще предложи по-мощен процесор, повече оперативна памет и по-добър живот на батерията

След като MacBook Pro 2016 успя да раздели потребителите на два лагера, отнасяйки множество критики за своя сравнително остарял хардуер и премиум цена, очакванията им са съсредоточени в следващото поколение лаптопи на компанията.

Слуховете за тях не са толкова упорити, както при iPhone 8, но се съсредоточават около едно – по-мощен процесор. Най-вероятното предложение е седмото поколение KabyLake на Intel, което е значително по-икономично от гледна точка на разход на енергия и ще позволи увеличаването на оперативната памет до 32 GB, нещо което наистина е наложително.

Що се отнася до живота на батерията – това беше второто разочарование, след като компанията обеща дълга автономност, но се оказа, че има редица проблеми, които в крайна сметка бяха коригирани до някъде със софтуерен ъпдейт. Тук наистина има какво още да се желае и може би MacBook Pro 2017 ще успее да премине границата от 10 часа автономност.

Шо се отнася до дисплея, тук най-вероятно Apple ще избере да дебютира своя Retina 2.0, подробностите за който са оскъдни, но той ще предложи 3200х1800 QHD+ резолюция, което е значителен ъпгрейд, спрямо сегашните 2560х1600.

MacBook Pro е серия, насочена към професионалните потребители и като такава, ще трябва не само да оправдае очакванията им, но и да отговори на репутацията на компанията и именно заради това, очакванията към тазгодишното поколение са наистина големи, а какви изненади ще ни донесе то, ще покаже само бъдещето.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This