Изберете Страница

KGI: Доставките на ключови компоненти за TrueDepth камерата на iPhone X вече са стабилни

В новите си бележки към инвеститорите, известният анализатор Минг-Чи Куо обяснява, че Apple вероятно няма да има повече проблеми, свързани с доставките и производството на iPhone X, както и със следващите модели през 2018 година.

Куо пише, че следващата година, всички модели ще пристигнат навреме и снабдяването ще е стабилно в края на третото тримесечие и ще съдържат същите точков проектор и инфрачервен сензор.

Ние вярваме, че доставките на двата компонента са стабилни, без да е необходимо да се търсят други решения“.

Куо отбелязва още, че неговият доклад противоречи на други пазарни очаквания, които твърдят, че моделите iPhone през следващата година ще имат нов хибриден обектив от стъкло и пластмаса.

Това, ще предизвика повече проблеми по веригата за доставки, а аз смятам, че следващите модели ще излязат на пазара навреме“ пише той.

Преди това Куо съобщи, че Touch ID вече е мъртъв, тъй като всички модели следващата година ще преминат към Face ID. Анализаторът обясни, че триизмерното наблюдение ще е ключово за продажбите на новите устройства, като отбеляза, че всякакъв вид технологи за сканиране на пръстови отпечатъци, вградени под екрана, ще са прекалено скъпи.

Куо предсказа и, че iPad също ще премине към Face ID през 2018 година, а с днешния си доклад просто потвърждава тезата си, тъй като ключовите компоненти, ще стават все по-достъпни, благодарение на нормализирането на производството и доставките. Изглежда Apple ще започне да разширява обхвата на технологията си за лицево разпознаване и към останалата част от продуктовата си линия. Що се отнася до това, какъв тип iPhone X ще видим следващата есен, все още е рано да се каже, но според предишни доклади, поне един от моделите ще е 6.4 инчов.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This