Изберете Страница

KGI: Доставките на ключови компоненти за TrueDepth камерата на iPhone X вече са стабилни

В новите си бележки към инвеститорите, известният анализатор Минг-Чи Куо обяснява, че Apple вероятно няма да има повече проблеми, свързани с доставките и производството на iPhone X, както и със следващите модели през 2018 година.

Куо пише, че следващата година, всички модели ще пристигнат навреме и снабдяването ще е стабилно в края на третото тримесечие и ще съдържат същите точков проектор и инфрачервен сензор.

Ние вярваме, че доставките на двата компонента са стабилни, без да е необходимо да се търсят други решения“.

Куо отбелязва още, че неговият доклад противоречи на други пазарни очаквания, които твърдят, че моделите iPhone през следващата година ще имат нов хибриден обектив от стъкло и пластмаса.

Това, ще предизвика повече проблеми по веригата за доставки, а аз смятам, че следващите модели ще излязат на пазара навреме“ пише той.

Преди това Куо съобщи, че Touch ID вече е мъртъв, тъй като всички модели следващата година ще преминат към Face ID. Анализаторът обясни, че триизмерното наблюдение ще е ключово за продажбите на новите устройства, като отбеляза, че всякакъв вид технологи за сканиране на пръстови отпечатъци, вградени под екрана, ще са прекалено скъпи.

Куо предсказа и, че iPad също ще премине към Face ID през 2018 година, а с днешния си доклад просто потвърждава тезата си, тъй като ключовите компоненти, ще стават все по-достъпни, благодарение на нормализирането на производството и доставките. Изглежда Apple ще започне да разширява обхвата на технологията си за лицево разпознаване и към останалата част от продуктовата си линия. Що се отнася до това, какъв тип iPhone X ще видим следващата есен, все още е рано да се каже, но според предишни доклади, поне един от моделите ще е 6.4 инчов.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This