Изберете Страница

iStyle актуализира ценаа си за подмяна на батерията на iPhone

След като Apple официално обяви, че намалява цената за извънгаранционна подмяна на батерията на iPhone 6 и по-новите модели от 79 на 29 долара до края на тази година, изпратихме запитване към трите оторизирани сервизи в България – iStyle, Creative Center и Bulgram.

Към момента ценовата си листа е обновил само iStyle, като цената за услугата вече е 86 лв с ДДС. От Creative Center ни отговорха, че очакват промените да бъдат отразени на сайта в началото на следващата работна седмица, а от Bulgram казаха, че информацията е нова и все още очакват инструкции как да процедират.

Това означава, че тези от вас, които смятат, че батерията на телефона им вече е износена и той е засегнат от софтуерните ограничения на Apple, могат да я заменят в сервиза на iStyle, който се намира в София, бул. Ситняково 48, МОЛ Сердика – ниво 0. Можем да предположим, че цените в трите сервиза няма да се различават, но ако искате, изчакайте следващата седмица, когато информацията ще бъде обновена.

Update: Справка на страницата на Cretaive Center сочи, че цената за подмяна на батерия в сервиза вече е 65 лв. Тябва да ви обърнем внимание обаче на допълнителните разходи в Creative – за ремонт в рамките на няколко дни към сумата от 65 лв все добавят още 24 лв за работа, а ако искате смяната да стане на деня, трябва да донесете устройството преди 11 часа и ще доплатите още 48 лв, освен тези 65 лв за батерията.

Update 2:  Току що получих информация от Булграм, цената там също е 65 лв и влиза в сила от 8 януари.

Update 3: Цената в iStyle вече е 65 лв с включен в нея труд!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар