Изберете страница

iStyle актуализира ценаа си за подмяна на батерията на iPhone

След като Apple официално обяви, че намалява цената за извънгаранционна подмяна на батерията на iPhone 6 и по-новите модели от 79 на 29 долара до края на тази година, изпратихме запитване към трите оторизирани сервизи в България – iStyle, Creative Center и Bulgram.

Към момента ценовата си листа е обновил само iStyle, като цената за услугата вече е 86 лв с ДДС. От Creative Center ни отговорха, че очакват промените да бъдат отразени на сайта в началото на следващата работна седмица, а от Bulgram казаха, че информацията е нова и все още очакват инструкции как да процедират.

Това означава, че тези от вас, които смятат, че батерията на телефона им вече е износена и той е засегнат от софтуерните ограничения на Apple, могат да я заменят в сервиза на iStyle, който се намира в София, бул. Ситняково 48, МОЛ Сердика – ниво 0. Можем да предположим, че цените в трите сервиза няма да се различават, но ако искате, изчакайте следващата седмица, когато информацията ще бъде обновена.

Update: Справка на страницата на Cretaive Center сочи, че цената за подмяна на батерия в сервиза вече е 65 лв. Тябва да ви обърнем внимание обаче на допълнителните разходи в Creative – за ремонт в рамките на няколко дни към сумата от 65 лв все добавят още 24 лв за работа, а ако искате смяната да стане на деня, трябва да донесете устройството преди 11 часа и ще доплатите още 48 лв, освен тези 65 лв за батерията.

Update 2:  Току що получих информация от Булграм, цената там също е 65 лв и влиза в сила от 8 януари.

Update 3: Цената в iStyle вече е 65 лв с включен в нея труд!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This