Изберете Страница

iStyle актуализира ценаа си за подмяна на батерията на iPhone

След като Apple официално обяви, че намалява цената за извънгаранционна подмяна на батерията на iPhone 6 и по-новите модели от 79 на 29 долара до края на тази година, изпратихме запитване към трите оторизирани сервизи в България – iStyle, Creative Center и Bulgram.

Към момента ценовата си листа е обновил само iStyle, като цената за услугата вече е 86 лв с ДДС. От Creative Center ни отговорха, че очакват промените да бъдат отразени на сайта в началото на следващата работна седмица, а от Bulgram казаха, че информацията е нова и все още очакват инструкции как да процедират.

Това означава, че тези от вас, които смятат, че батерията на телефона им вече е износена и той е засегнат от софтуерните ограничения на Apple, могат да я заменят в сервиза на iStyle, който се намира в София, бул. Ситняково 48, МОЛ Сердика – ниво 0. Можем да предположим, че цените в трите сервиза няма да се различават, но ако искате, изчакайте следващата седмица, когато информацията ще бъде обновена.

Update: Справка на страницата на Cretaive Center сочи, че цената за подмяна на батерия в сервиза вече е 65 лв. Тябва да ви обърнем внимание обаче на допълнителните разходи в Creative – за ремонт в рамките на няколко дни към сумата от 65 лв все добавят още 24 лв за работа, а ако искате смяната да стане на деня, трябва да донесете устройството преди 11 часа и ще доплатите още 48 лв, освен тези 65 лв за батерията.

Update 2:  Току що получих информация от Булграм, цената там също е 65 лв и влиза в сила от 8 януари.

Update 3: Цената в iStyle вече е 65 лв с включен в нея труд!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This