Изберете Страница

iPhone X може да закъснее повече от очакваното

По план, iPhone X трябва да се появи по магазините на 3 ноември, но различни източници твърдят, че той ще е в много ограничени количества и повечето фенове въобще няма да могат да го купят тази година.

Според доклада на Кристофър Касо, анализатор в Raymond James, нещата може би ще са много по-зле, отколкото си мислим. След като е говорил с източници по веригата за доставки, Касо научил, че производството на iPhone X още не е започнало:

Първоначалните сведения от нашите срещи предполагат, че окончателното производство на iPhone X все още не е започнало, като се очаква това да се случи в средата на октомври. Това е с месец по-късно от последните прогнози и с два месеца по-късно от предишните предположения“ пише той.

Това означаав, че капацитетът на производство на десетия юбилеен модел няма да се вдигне до края на годината, а в зависимост от търсенeто, смартфонът може и да бъде неоткриваем по магазините и в началото на 2018 година.

Както вече знаете, предварителните поръчки за iPhone X стартират на 27 октомври, но ако тази информация е вярна, датите за доставка ще бъдат променени в бъдеще, така че всички фeнове, които очакваха да го купят преди празниците, ще трябва да се запасят с търпение, или просто да изберат някой от другите два модела.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This