Изберете страница

iPhone X може да закъснее повече от очакваното

По план, iPhone X трябва да се появи по магазините на 3 ноември, но различни източници твърдят, че той ще е в много ограничени количества и повечето фенове въобще няма да могат да го купят тази година.

Според доклада на Кристофър Касо, анализатор в Raymond James, нещата може би ще са много по-зле, отколкото си мислим. След като е говорил с източници по веригата за доставки, Касо научил, че производството на iPhone X още не е започнало:

Първоначалните сведения от нашите срещи предполагат, че окончателното производство на iPhone X все още не е започнало, като се очаква това да се случи в средата на октомври. Това е с месец по-късно от последните прогнози и с два месеца по-късно от предишните предположения“ пише той.

Това означаав, че капацитетът на производство на десетия юбилеен модел няма да се вдигне до края на годината, а в зависимост от търсенeто, смартфонът може и да бъде неоткриваем по магазините и в началото на 2018 година.

Както вече знаете, предварителните поръчки за iPhone X стартират на 27 октомври, но ако тази информация е вярна, датите за доставка ще бъдат променени в бъдеще, така че всички фeнове, които очакваха да го купят преди празниците, ще трябва да се запасят с търпение, или просто да изберат някой от другите два модела.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This