Изберете Страница

iPhone X има малко по-голяма батерия от iPhone 8 Plus

Цифрите никога не са имали значение за Apple, която не обича да се хвали със скоростта на процесора, или RAM паметта на новите си модели iPhone.

Вместо това, компанията сравнява представянето им с това на предишното поколение и говори за действителното време на работа по време на своите събития. Ние познаваме iPhone X, който има „най-мощният и най-умният чип в смартфон“, който се състои от четири ефективни ядра, които са с „до 70% по-бързи от A10 Fusion” и две за производителност, осигуряващи „до 25%“ подобрена скорост.

Батерията пък е описана като способна да издържи „до 2 часа по-дълго от тази на iPhone 7”, а именно 21 часа в разговор, 12 часа при използване на интернет, 12 при видео възпроизвеждане или 60 при слушане на музика.

Все пак за тези, които са любопитни да узнаят точните спецификации на iPhone X, ще кажем, че китайскита Tenaa потвърди капацитета на батерията му от 2716 mAh, 3 GB оперативна памет и 2.4 GHz за новия чип A11 Bionic.

По същество това означава, че десетият юбилеен модел е идентичен с iPhone 8 Plus по отношение на паметта и има малко по-мощна батерия, като външно е по-тесен и по-лек от него. Като цяло няма за какво да се притеснявате при използването му, ако планирате да го купите през ноември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This