Изберете Страница

iPhone X има малко по-голяма батерия от iPhone 8 Plus

Цифрите никога не са имали значение за Apple, която не обича да се хвали със скоростта на процесора, или RAM паметта на новите си модели iPhone.

Вместо това, компанията сравнява представянето им с това на предишното поколение и говори за действителното време на работа по време на своите събития. Ние познаваме iPhone X, който има „най-мощният и най-умният чип в смартфон“, който се състои от четири ефективни ядра, които са с „до 70% по-бързи от A10 Fusion” и две за производителност, осигуряващи „до 25%“ подобрена скорост.

Батерията пък е описана като способна да издържи „до 2 часа по-дълго от тази на iPhone 7”, а именно 21 часа в разговор, 12 часа при използване на интернет, 12 при видео възпроизвеждане или 60 при слушане на музика.

Все пак за тези, които са любопитни да узнаят точните спецификации на iPhone X, ще кажем, че китайскита Tenaa потвърди капацитета на батерията му от 2716 mAh, 3 GB оперативна памет и 2.4 GHz за новия чип A11 Bionic.

По същество това означава, че десетият юбилеен модел е идентичен с iPhone 8 Plus по отношение на паметта и има малко по-мощна батерия, като външно е по-тесен и по-лек от него. Като цяло няма за какво да се притеснявате при използването му, ако планирате да го купите през ноември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар