Изберете Страница

iPhone X има малко по-голяма батерия от iPhone 8 Plus

Цифрите никога не са имали значение за Apple, която не обича да се хвали със скоростта на процесора, или RAM паметта на новите си модели iPhone.

Вместо това, компанията сравнява представянето им с това на предишното поколение и говори за действителното време на работа по време на своите събития. Ние познаваме iPhone X, който има „най-мощният и най-умният чип в смартфон“, който се състои от четири ефективни ядра, които са с „до 70% по-бързи от A10 Fusion” и две за производителност, осигуряващи „до 25%“ подобрена скорост.

Батерията пък е описана като способна да издържи „до 2 часа по-дълго от тази на iPhone 7”, а именно 21 часа в разговор, 12 часа при използване на интернет, 12 при видео възпроизвеждане или 60 при слушане на музика.

Все пак за тези, които са любопитни да узнаят точните спецификации на iPhone X, ще кажем, че китайскита Tenaa потвърди капацитета на батерията му от 2716 mAh, 3 GB оперативна памет и 2.4 GHz за новия чип A11 Bionic.

По същество това означава, че десетият юбилеен модел е идентичен с iPhone 8 Plus по отношение на паметта и има малко по-мощна батерия, като външно е по-тесен и по-лек от него. Като цяло няма за какво да се притеснявате при използването му, ако планирате да го купите през ноември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This