Цифрите никога не са имали значение за Apple, която не обича да се хвали със скоростта на процесора, или RAM паметта на новите си модели iPhone.

Вместо това, компанията сравнява представянето им с това на предишното поколение и говори за действителното време на работа по време на своите събития. Ние познаваме iPhone X, който има „най-мощният и най-умният чип в смартфон“, който се състои от четири ефективни ядра, които са с „до 70% по-бързи от A10 Fusion” и две за производителност, осигуряващи „до 25%“ подобрена скорост.

Батерията пък е описана като способна да издържи „до 2 часа по-дълго от тази на iPhone 7”, а именно 21 часа в разговор, 12 часа при използване на интернет, 12 при видео възпроизвеждане или 60 при слушане на музика.

Все пак за тези, които са любопитни да узнаят точните спецификации на iPhone X, ще кажем, че китайскита Tenaa потвърди капацитета на батерията му от 2716 mAh, 3 GB оперативна памет и 2.4 GHz за новия чип A11 Bionic.

По същество това означава, че десетият юбилеен модел е идентичен с iPhone 8 Plus по отношение на паметта и има малко по-мощна батерия, като външно е по-тесен и по-лек от него. Като цяло няма за какво да се притеснявате при използването му, ако планирате да го купите през ноември.