Изберете страница

iPhone X има малко по-голяма батерия от iPhone 8 Plus

Цифрите никога не са имали значение за Apple, която не обича да се хвали със скоростта на процесора, или RAM паметта на новите си модели iPhone.

Вместо това, компанията сравнява представянето им с това на предишното поколение и говори за действителното време на работа по време на своите събития. Ние познаваме iPhone X, който има „най-мощният и най-умният чип в смартфон“, който се състои от четири ефективни ядра, които са с „до 70% по-бързи от A10 Fusion” и две за производителност, осигуряващи „до 25%“ подобрена скорост.

Батерията пък е описана като способна да издържи „до 2 часа по-дълго от тази на iPhone 7”, а именно 21 часа в разговор, 12 часа при използване на интернет, 12 при видео възпроизвеждане или 60 при слушане на музика.

Все пак за тези, които са любопитни да узнаят точните спецификации на iPhone X, ще кажем, че китайскита Tenaa потвърди капацитета на батерията му от 2716 mAh, 3 GB оперативна памет и 2.4 GHz за новия чип A11 Bionic.

По същество това означава, че десетият юбилеен модел е идентичен с iPhone 8 Plus по отношение на паметта и има малко по-мощна батерия, като външно е по-тесен и по-лек от него. Като цяло няма за какво да се притеснявате при използването му, ако планирате да го купите през ноември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This