Изберете Страница

iPhone X е едно от „25-те най-добри изобретения на 2017 година“ според TIME

Десетият юбилеен модел iPhone на Apple е едно от най-добрите изобретения за тази година, според класацията на списание TIME, публикувана тази седмица.

Смартфонът, чийто продажби стартираха на 3 този месец, се отличава с някои радикални промени в дизайна – няма хоум бутон, включва изцяло нов потребителски интерфейс, който използва жестове и въвежда биометрично удостоверяване от ново поколение под формата на Face ID.

Главният изпълнителен директор на Apple за дизайна, Джони Айви сподели, че компанията е „гледала бъдещето“ с решението си да премахне хоум бутона, тъй като да се държи на едни и същи функции, дори и те да са ефективни, е „път, който води до провал“. Що се отнася до цената, Айви каза, че включването на всички тези функционалности и впечатляващата мощ на обработка в iPhone X имат своите „финансови последствия“.

От своя страна, Дан Рич, старши вицепрезидент на хардуерното инженерство на Apple, каза:

iPhone X е нещо, което наистина искахме да направим още от първия ден“.

Възоснова на оценката за търсенето, десетият юбилеен модел iPhone е хит сред потребителите, отзивите за него са предимно положителни, въпреки многото бъгове и проблеми, а стартът му е повече от успешен.

Заедно с iPhone X сред 25-те продукта, отличени като иновации от TIME намираме роботът Jibo, сладоледът с нискокалоричен ефект Halo Top Low, загряващата чаша за кафе Ember, която поддържа напитката топла, многопосочният асансьор, 3D принтираните обувки на Adidas, Tesla Model 3, DJI Spark, Nintendo Switch и разбира се така популярните фиджет спинери.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This