Изберете Страница

iPhone SE 2022 ще е най-евтиният 5G iPhone някога

Apple планира да пусне нов модел iPhone SE през първата половина на следващата година, пише известният анализатор Минг-Чи Куо в своите бележки до инвеститорите.

Според Куо дизайнът на устройството ще е “приблизително същият” като съществуващия SE, създаден по модел на iPhone 8. Телефонът обаче ще поддържа 5G и ще е с актуализиран процесор. Той ще се позиционира като “най-евтиният 5G iPhone досега”.

Към момента най-достъпният 5G модел на компанията е iPhone 12 mini, което означава, че новият iPhone SE ще струва под 699 долара.

Интересното е, че Куо не споменава нищо в бележките за предишните си твърдения за iPhone SE Plus, който трябваше да пристигне с по-голям дисплей и Touch ID в бутона за включване. Това може да означава, че разработката му е прекратена, или отложена за по-далечна дата.

Анализаторът обаче споменава, че Apple разработва нова версия на iPhone 11 с 6 инчов LCD екран, поддръжка на Face ID и 5G, която може да стартира през 2023 година и също да е от семейството на SE.

Няма точна дата, на която да очакваме дебюта на iPhone SE 2022, но “първата половина на годината” може би предполага пролетно събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This