Изберете страница

iPhone SE 2022 ще е най-евтиният 5G iPhone някога

Apple планира да пусне нов модел iPhone SE през първата половина на следващата година, пише известният анализатор Минг-Чи Куо в своите бележки до инвеститорите.

Според Куо дизайнът на устройството ще е “приблизително същият” като съществуващия SE, създаден по модел на iPhone 8. Телефонът обаче ще поддържа 5G и ще е с актуализиран процесор. Той ще се позиционира като “най-евтиният 5G iPhone досега”.

Към момента най-достъпният 5G модел на компанията е iPhone 12 mini, което означава, че новият iPhone SE ще струва под 699 долара.

Интересното е, че Куо не споменава нищо в бележките за предишните си твърдения за iPhone SE Plus, който трябваше да пристигне с по-голям дисплей и Touch ID в бутона за включване. Това може да означава, че разработката му е прекратена, или отложена за по-далечна дата.

Анализаторът обаче споменава, че Apple разработва нова версия на iPhone 11 с 6 инчов LCD екран, поддръжка на Face ID и 5G, която може да стартира през 2023 година и също да е от семейството на SE.

Няма точна дата, на която да очакваме дебюта на iPhone SE 2022, но “първата половина на годината” може би предполага пролетно събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This