Изберете Страница

iPhone SE 2022 ще е най-евтиният 5G iPhone някога

Apple планира да пусне нов модел iPhone SE през първата половина на следващата година, пише известният анализатор Минг-Чи Куо в своите бележки до инвеститорите.

Според Куо дизайнът на устройството ще е “приблизително същият” като съществуващия SE, създаден по модел на iPhone 8. Телефонът обаче ще поддържа 5G и ще е с актуализиран процесор. Той ще се позиционира като “най-евтиният 5G iPhone досега”.

Към момента най-достъпният 5G модел на компанията е iPhone 12 mini, което означава, че новият iPhone SE ще струва под 699 долара.

Интересното е, че Куо не споменава нищо в бележките за предишните си твърдения за iPhone SE Plus, който трябваше да пристигне с по-голям дисплей и Touch ID в бутона за включване. Това може да означава, че разработката му е прекратена, или отложена за по-далечна дата.

Анализаторът обаче споменава, че Apple разработва нова версия на iPhone 11 с 6 инчов LCD екран, поддръжка на Face ID и 5G, която може да стартира през 2023 година и също да е от семейството на SE.

Няма точна дата, на която да очакваме дебюта на iPhone SE 2022, но “първата половина на годината” може би предполага пролетно събитие.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This