Изберете Страница

iPhone SE или iPhone 7s могат да получат Ion-X glass панел, подобен на дисплея на Apple Watch

Следващият iPhone SE, или предстоящият LCD базиран iPhone 7s/7s Plus може би ще имат подобрен стъклен дисплей Ion-X, като някои модели Apple Watch, сочи нова снимка, публикуваан вчера от Slashleaks.

Сайтът обяснява, че изтеклото изображение идва от китайската социална мрежа Weibo и показва стъклени капаци и някои производствени спецификации за iPhone моделите за тази година с кодово име N79. От публикацията не става ясно дали това е новият модел SE, или бъдещите iPhone 7s/7s Plus.

Както знаете, текущите модели на компанията имат алуминиев гръб, а снимката показва стъклени панели с отвори за камерата и светкавицата, разположени един под друг. Ако приемем, че това изображение е реално, то може да показва задните панели на iPhone 7s, но пък от друга страна слуховете сочат, че той ще бъди отново с алуминиев корпус, подобен на предшествениците си, така че това би могло да е и задния панел на наследника на iPhone SE.

Разбира се това е само още една от множеството изтекли снимки и схеми, претендиращи, че принадлежат на тазгодишните модели iPhone и трябва да приемем информацията с известна доза скептицизъм, особено след като знаем колко пестелива и внимателна е Apple, по отношение на плановете си за бъдещи устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This