Изберете страница

iPhone SE или iPhone 7s могат да получат Ion-X glass панел, подобен на дисплея на Apple Watch

Следващият iPhone SE, или предстоящият LCD базиран iPhone 7s/7s Plus може би ще имат подобрен стъклен дисплей Ion-X, като някои модели Apple Watch, сочи нова снимка, публикуваан вчера от Slashleaks.

Сайтът обяснява, че изтеклото изображение идва от китайската социална мрежа Weibo и показва стъклени капаци и някои производствени спецификации за iPhone моделите за тази година с кодово име N79. От публикацията не става ясно дали това е новият модел SE, или бъдещите iPhone 7s/7s Plus.

Както знаете, текущите модели на компанията имат алуминиев гръб, а снимката показва стъклени панели с отвори за камерата и светкавицата, разположени един под друг. Ако приемем, че това изображение е реално, то може да показва задните панели на iPhone 7s, но пък от друга страна слуховете сочат, че той ще бъди отново с алуминиев корпус, подобен на предшествениците си, така че това би могло да е и задния панел на наследника на iPhone SE.

Разбира се това е само още една от множеството изтекли снимки и схеми, претендиращи, че принадлежат на тазгодишните модели iPhone и трябва да приемем информацията с известна доза скептицизъм, особено след като знаем колко пестелива и внимателна е Apple, по отношение на плановете си за бъдещи устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This