Изберете Страница

iPhone SE или iPhone 7s могат да получат Ion-X glass панел, подобен на дисплея на Apple Watch

Следващият iPhone SE, или предстоящият LCD базиран iPhone 7s/7s Plus може би ще имат подобрен стъклен дисплей Ion-X, като някои модели Apple Watch, сочи нова снимка, публикуваан вчера от Slashleaks.

Сайтът обяснява, че изтеклото изображение идва от китайската социална мрежа Weibo и показва стъклени капаци и някои производствени спецификации за iPhone моделите за тази година с кодово име N79. От публикацията не става ясно дали това е новият модел SE, или бъдещите iPhone 7s/7s Plus.

Както знаете, текущите модели на компанията имат алуминиев гръб, а снимката показва стъклени панели с отвори за камерата и светкавицата, разположени един под друг. Ако приемем, че това изображение е реално, то може да показва задните панели на iPhone 7s, но пък от друга страна слуховете сочат, че той ще бъди отново с алуминиев корпус, подобен на предшествениците си, така че това би могло да е и задния панел на наследника на iPhone SE.

Разбира се това е само още една от множеството изтекли снимки и схеми, претендиращи, че принадлежат на тазгодишните модели iPhone и трябва да приемем информацията с известна доза скептицизъм, особено след като знаем колко пестелива и внимателна е Apple, по отношение на плановете си за бъдещи устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This