Изберете страница

iPhone SE или iPhone 7s могат да получат Ion-X glass панел, подобен на дисплея на Apple Watch

Следващият iPhone SE, или предстоящият LCD базиран iPhone 7s/7s Plus може би ще имат подобрен стъклен дисплей Ion-X, като някои модели Apple Watch, сочи нова снимка, публикуваан вчера от Slashleaks.

Сайтът обяснява, че изтеклото изображение идва от китайската социална мрежа Weibo и показва стъклени капаци и някои производствени спецификации за iPhone моделите за тази година с кодово име N79. От публикацията не става ясно дали това е новият модел SE, или бъдещите iPhone 7s/7s Plus.

Както знаете, текущите модели на компанията имат алуминиев гръб, а снимката показва стъклени панели с отвори за камерата и светкавицата, разположени един под друг. Ако приемем, че това изображение е реално, то може да показва задните панели на iPhone 7s, но пък от друга страна слуховете сочат, че той ще бъди отново с алуминиев корпус, подобен на предшествениците си, така че това би могло да е и задния панел на наследника на iPhone SE.

Разбира се това е само още една от множеството изтекли снимки и схеми, претендиращи, че принадлежат на тазгодишните модели iPhone и трябва да приемем информацията с известна доза скептицизъм, особено след като знаем колко пестелива и внимателна е Apple, по отношение на плановете си за бъдещи устройства.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This