Следващият iPhone SE, или предстоящият LCD базиран iPhone 7s/7s Plus може би ще имат подобрен стъклен дисплей Ion-X, като някои модели Apple Watch, сочи нова снимка, публикуваан вчера от Slashleaks.

Сайтът обяснява, че изтеклото изображение идва от китайската социална мрежа Weibo и показва стъклени капаци и някои производствени спецификации за iPhone моделите за тази година с кодово име N79. От публикацията не става ясно дали това е новият модел SE, или бъдещите iPhone 7s/7s Plus.

Както знаете, текущите модели на компанията имат алуминиев гръб, а снимката показва стъклени панели с отвори за камерата и светкавицата, разположени един под друг. Ако приемем, че това изображение е реално, то може да показва задните панели на iPhone 7s, но пък от друга страна слуховете сочат, че той ще бъди отново с алуминиев корпус, подобен на предшествениците си, така че това би могло да е и задния панел на наследника на iPhone SE.

Разбира се това е само още една от множеството изтекли снимки и схеми, претендиращи, че принадлежат на тазгодишните модели iPhone и трябва да приемем информацията с известна доза скептицизъм, особено след като знаем колко пестелива и внимателна е Apple, по отношение на плановете си за бъдещи устройства.