Изберете Страница

iPhone 9 може да дебютира на 15 април

Новият iPhone 9 (iPhone SE 2020) може би ще се окаже най-важният модел тази година, след като акцентът ще е върху неговата цена, а много от потребителите вече са принудени да затягат коланите и харченето на 1000 долара далеч не е препоръчително.

Очаква се цената на устройството да е 399 долара, за които то ще предосатви много повече функционалност, от колкото предполагате.

Всъщност за наследника на iPhone SE се изговори много през последните години, а той така и не се появи официално, но едно ново видео на Джон Просър от Front Page Tech предполага, че това ще се случи на 15 април, а доставките ще започнат седмица по-късно – на 22 април:

Според слуховете, iPhone 9 ще има дисплей със същия размер, като този на iPhone 8 – 4.7 инча, но ще пакетира най-бързия чип на Apple – A13 Bionic, което ще му гарантира производителност като на iPhone 11 на много по-ниска цена. Разлика разбира се ще има и тя се крие в това, че вместо Face ID, новият бюджетен iPhone ще предложи Touch ID.

Още един доклад редполага средата на април за вероятна дата на старта на iPhone 9 и този път той идва от MacRumors, позовавайки се на анализатор. Освен това вече чухме, че устройството ще се предлага в три цвята – бял, черен и червен и ще разполага с единична задна камера, като няма да предложи широкоъгълен обектив като iPhone 11, или трети телеобектив като iPhone 11 Pro.

iPhone 9 ще се конкурира пряко с Pixel 4a на Google, който също се очаква скоро, но първо да видим дали прогнозите този път са верни и дали само след два дни най-сетне ще видим смартфона, за който се говори вече близо две години.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар