Изберете Страница

iPhone 9 може да дебютира на 15 април

Новият iPhone 9 (iPhone SE 2020) може би ще се окаже най-важният модел тази година, след като акцентът ще е върху неговата цена, а много от потребителите вече са принудени да затягат коланите и харченето на 1000 долара далеч не е препоръчително.

Очаква се цената на устройството да е 399 долара, за които то ще предосатви много повече функционалност, от колкото предполагате.

Всъщност за наследника на iPhone SE се изговори много през последните години, а той така и не се появи официално, но едно ново видео на Джон Просър от Front Page Tech предполага, че това ще се случи на 15 април, а доставките ще започнат седмица по-късно – на 22 април:

Според слуховете, iPhone 9 ще има дисплей със същия размер, като този на iPhone 8 – 4.7 инча, но ще пакетира най-бързия чип на Apple – A13 Bionic, което ще му гарантира производителност като на iPhone 11 на много по-ниска цена. Разлика разбира се ще има и тя се крие в това, че вместо Face ID, новият бюджетен iPhone ще предложи Touch ID.

Още един доклад редполага средата на април за вероятна дата на старта на iPhone 9 и този път той идва от MacRumors, позовавайки се на анализатор. Освен това вече чухме, че устройството ще се предлага в три цвята – бял, черен и червен и ще разполага с единична задна камера, като няма да предложи широкоъгълен обектив като iPhone 11, или трети телеобектив като iPhone 11 Pro.

iPhone 9 ще се конкурира пряко с Pixel 4a на Google, който също се очаква скоро, но първо да видим дали прогнозите този път са верни и дали само след два дни най-сетне ще видим смартфона, за който се говори вече близо две години.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This