Изберете страница

iPhone 9 може да дебютира на 15 април

Новият iPhone 9 (iPhone SE 2020) може би ще се окаже най-важният модел тази година, след като акцентът ще е върху неговата цена, а много от потребителите вече са принудени да затягат коланите и харченето на 1000 долара далеч не е препоръчително.

Очаква се цената на устройството да е 399 долара, за които то ще предосатви много повече функционалност, от колкото предполагате.

Всъщност за наследника на iPhone SE се изговори много през последните години, а той така и не се появи официално, но едно ново видео на Джон Просър от Front Page Tech предполага, че това ще се случи на 15 април, а доставките ще започнат седмица по-късно – на 22 април:

Според слуховете, iPhone 9 ще има дисплей със същия размер, като този на iPhone 8 – 4.7 инча, но ще пакетира най-бързия чип на Apple – A13 Bionic, което ще му гарантира производителност като на iPhone 11 на много по-ниска цена. Разлика разбира се ще има и тя се крие в това, че вместо Face ID, новият бюджетен iPhone ще предложи Touch ID.

Още един доклад редполага средата на април за вероятна дата на старта на iPhone 9 и този път той идва от MacRumors, позовавайки се на анализатор. Освен това вече чухме, че устройството ще се предлага в три цвята – бял, черен и червен и ще разполага с единична задна камера, като няма да предложи широкоъгълен обектив като iPhone 11, или трети телеобектив като iPhone 11 Pro.

iPhone 9 ще се конкурира пряко с Pixel 4a на Google, който също се очаква скоро, но първо да видим дали прогнозите този път са верни и дали само след два дни най-сетне ще видим смартфона, за който се говори вече близо две години.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This