Изберете Страница

iPhone 8 ще отдаде почит на оригинала

Слуховете за дизайна на бъдещия iPhone 8 са толкова многобройни, че човек може да изгуби представа за тях, а някои източници твърдят че Apple все още експериментира и не се е спряла на конкретно решение. Стъклен корпус, извит OLED дисплей, липса на хоум бутон, но какво ще кажете за задния панел? Да за него няма информация, или поне нямаше до сега.

ET News Korea твърди, че iPhone 8 ще разполага с нова технология за „триизмерно стъкло“ със заоблени горен и долен ъгъл и ръбове и извивки „по-нежни и заоблени“ от тези на iPhone 7.

„Water drop design“ е много подобен на този на първия iPhone и именно заради това този слух изглежда достоверен, тъй като така компанията би могла да ни върне към него, по случай десетия му рожден ден.

Разбира се това би бил само още един детайл, който само маниаците и Джони Айви със своя екип дизайнери биха могли да оценят и който ще ни припомни защо продуктите на Apple са така възхитителни и компанията обръща внимание на всеки дребен елемент, но е и само още един от многото слухове за десетия юбилеен модел iPhone, за който дори не знаем как точно ще се нарича, така че ще се наложи да почакаме до есента, за да разберем дали ще се окаже истина, или не.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This