Слуховете за дизайна на бъдещия iPhone 8 са толкова многобройни, че човек може да изгуби представа за тях, а някои източници твърдят че Apple все още експериментира и не се е спряла на конкретно решение. Стъклен корпус, извит OLED дисплей, липса на хоум бутон, но какво ще кажете за задния панел? Да за него няма информация, или поне нямаше до сега.

ET News Korea твърди, че iPhone 8 ще разполага с нова технология за „триизмерно стъкло“ със заоблени горен и долен ъгъл и ръбове и извивки „по-нежни и заоблени“ от тези на iPhone 7.

„Water drop design“ е много подобен на този на първия iPhone и именно заради това този слух изглежда достоверен, тъй като така компанията би могла да ни върне към него, по случай десетия му рожден ден.

Разбира се това би бил само още един детайл, който само маниаците и Джони Айви със своя екип дизайнери биха могли да оценят и който ще ни припомни защо продуктите на Apple са така възхитителни и компанията обръща внимание на всеки дребен елемент, но е и само още един от многото слухове за десетия юбилеен модел iPhone, за който дори не знаем как точно ще се нарича, така че ще се наложи да почакаме до есента, за да разберем дали ще се окаже истина, или не.