Изберете Страница

iPhone 8 ще отдаде почит на оригинала

Слуховете за дизайна на бъдещия iPhone 8 са толкова многобройни, че човек може да изгуби представа за тях, а някои източници твърдят че Apple все още експериментира и не се е спряла на конкретно решение. Стъклен корпус, извит OLED дисплей, липса на хоум бутон, но какво ще кажете за задния панел? Да за него няма информация, или поне нямаше до сега.

ET News Korea твърди, че iPhone 8 ще разполага с нова технология за „триизмерно стъкло“ със заоблени горен и долен ъгъл и ръбове и извивки „по-нежни и заоблени“ от тези на iPhone 7.

„Water drop design“ е много подобен на този на първия iPhone и именно заради това този слух изглежда достоверен, тъй като така компанията би могла да ни върне към него, по случай десетия му рожден ден.

Разбира се това би бил само още един детайл, който само маниаците и Джони Айви със своя екип дизайнери биха могли да оценят и който ще ни припомни защо продуктите на Apple са така възхитителни и компанията обръща внимание на всеки дребен елемент, но е и само още един от многото слухове за десетия юбилеен модел iPhone, за който дори не знаем как точно ще се нарича, така че ще се наложи да почакаме до есента, за да разберем дали ще се окаже истина, или не.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This