Изберете страница

iPhone 8 се появи отново в серия снимки

Както вече стана ясно, iPhone 8 ще отразява най-големия ъпгрейд, който сме виждали от години с множеството си вълнуващи нововъведения и функции, които феновете искаха от години, а най-интригуващият аспект със сигурност е големият му OLED дисплей с едва забележима рамка.

До сега станахме свидетели на лавина от слухове, догадки и разбира се много „изтекли“ снимки и рендери, които ни дават известна представа за това, как ще изглежда телефона. Новата порция изображение е публикувана от Carved Blog и в нея iPhone 8, или по-скоро негов макет, е поставен между iPhone 6s и iPhone 7 Plus, което ни дава добра възможност да ги сравним визуално:

Обърнете внимание на вертикално разположения модул на задната камера, където ще намерят място и 3D сензорите, които ще се помогнат за реализирането на AR и VR плановете на компанията. Можете да забележите също така, че няма и следа от сензор за пръстови отпечатъци, което означава, че Apple или е намерила подходящото решение да го вгради под дисплея, или наистина се е отказала от него в полза на лицевото разпознаване, както гласят последните спекулации.

На втората снимка виждаме устройствата отпред, което ни дава добра представа за размера на екрана на iPhone 8:

Що се отнася до общите размери, то десетият юбилеен модел най-вероятно ще бъде малко по-дебел от предшествениците си, както можете да забележите на третата снимка:

Ако приемем, че кадрите са реални, то ясно се вижда и това, че iPhone 8 все още разполага с Lightning порт за зареждане. Освен това, според слуховете, той ще бъде подплатен с множество убедителни характеристики, като възможност за безжично зареждане, подобрен живот на батерията, по-голяма водоустойчивост, технология за разпознаване на лице и не на последно място, 3D лазерна система, предназначена за работа с приложения с добавена реалност.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This