Изберете страница

iPhone 8 се появи отново в серия снимки

Както вече стана ясно, iPhone 8 ще отразява най-големия ъпгрейд, който сме виждали от години с множеството си вълнуващи нововъведения и функции, които феновете искаха от години, а най-интригуващият аспект със сигурност е големият му OLED дисплей с едва забележима рамка.

До сега станахме свидетели на лавина от слухове, догадки и разбира се много „изтекли“ снимки и рендери, които ни дават известна представа за това, как ще изглежда телефона. Новата порция изображение е публикувана от Carved Blog и в нея iPhone 8, или по-скоро негов макет, е поставен между iPhone 6s и iPhone 7 Plus, което ни дава добра възможност да ги сравним визуално:

Обърнете внимание на вертикално разположения модул на задната камера, където ще намерят място и 3D сензорите, които ще се помогнат за реализирането на AR и VR плановете на компанията. Можете да забележите също така, че няма и следа от сензор за пръстови отпечатъци, което означава, че Apple или е намерила подходящото решение да го вгради под дисплея, или наистина се е отказала от него в полза на лицевото разпознаване, както гласят последните спекулации.

На втората снимка виждаме устройствата отпред, което ни дава добра представа за размера на екрана на iPhone 8:

Що се отнася до общите размери, то десетият юбилеен модел най-вероятно ще бъде малко по-дебел от предшествениците си, както можете да забележите на третата снимка:

Ако приемем, че кадрите са реални, то ясно се вижда и това, че iPhone 8 все още разполага с Lightning порт за зареждане. Освен това, според слуховете, той ще бъде подплатен с множество убедителни характеристики, като възможност за безжично зареждане, подобрен живот на батерията, по-голяма водоустойчивост, технология за разпознаване на лице и не на последно място, 3D лазерна система, предназначена за работа с приложения с добавена реалност.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This