Изберете Страница

iPhone 8 може би няма да е такъв, какъвто си го представяме

Четейки всеки ден слуховете за бъдещия десети, юбилеен модел iPhone, може би вече си мислите, че знаете всичко необходимо за него, но дали това е така?

iDrop News излезе с нова информация, чийто източник е служител във Foxconn и тя преобръща изцяло представата ни за iPhone 8, като променя дори името му.  Може би най-голямата изненада е това, че сензорът за пръстови отпечатъци няма да е вграден под големия дисплей, а ще се помещава на гърба на телефона, подобно на този на Galaxy S8. Както знаете, корейският гигант също имаше планове да го вгради под екрана, но в последствие се отказа от тази идея, порад производствени затруднения, което може би се е случило и при Apple.

На снимката, поместена в сайта можете да видите и следващия изненадващ елемент – задният панел на смартфона не е стъклен, както гласяха множество слухове, а отново е метален, а двойната камера е ориентирана вертикално – нещо, което всъщност вече сме чували като идея. Освен всичко това, сайтът твърди, че десетия, юбилеен модел iPhone ще се носи името iPhone Edition, подобно на високия клас Apple Watch, чиято цена е 1249 долара и това е логичното продължение на спекулациите за начална цена от 1000 долара, които се появиха няколко пъти до сега.

Някои източници твърдят, че Apple все още експериментира както с дизайна, така и с материалите и все още не е избрала финалния вариант за своя десети, юбилеен модел и този нов доклад може би не е така странен, ако го разглеждаме в тази светлина, но дали това, което виждаме на снимката, наистина ще се окаже близо до него, ще разберем най-вероятно едва през септември, а до тогава ще продължаваме да следим с интерес слуховете за бъдещия iPhone и да ви информираме за тях.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This