Изберете страница

iPhone 8 може би няма да е такъв, какъвто си го представяме

Четейки всеки ден слуховете за бъдещия десети, юбилеен модел iPhone, може би вече си мислите, че знаете всичко необходимо за него, но дали това е така?

iDrop News излезе с нова информация, чийто източник е служител във Foxconn и тя преобръща изцяло представата ни за iPhone 8, като променя дори името му.  Може би най-голямата изненада е това, че сензорът за пръстови отпечатъци няма да е вграден под големия дисплей, а ще се помещава на гърба на телефона, подобно на този на Galaxy S8. Както знаете, корейският гигант също имаше планове да го вгради под екрана, но в последствие се отказа от тази идея, порад производствени затруднения, което може би се е случило и при Apple.

На снимката, поместена в сайта можете да видите и следващия изненадващ елемент – задният панел на смартфона не е стъклен, както гласяха множество слухове, а отново е метален, а двойната камера е ориентирана вертикално – нещо, което всъщност вече сме чували като идея. Освен всичко това, сайтът твърди, че десетия, юбилеен модел iPhone ще се носи името iPhone Edition, подобно на високия клас Apple Watch, чиято цена е 1249 долара и това е логичното продължение на спекулациите за начална цена от 1000 долара, които се появиха няколко пъти до сега.

Някои източници твърдят, че Apple все още експериментира както с дизайна, така и с материалите и все още не е избрала финалния вариант за своя десети, юбилеен модел и този нов доклад може би не е така странен, ако го разглеждаме в тази светлина, но дали това, което виждаме на снимката, наистина ще се окаже близо до него, ще разберем най-вероятно едва през септември, а до тогава ще продължаваме да следим с интерес слуховете за бъдещия iPhone и да ви информираме за тях.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This