Изберете страница

iPhone 8 може би няма да е такъв, какъвто си го представяме

Четейки всеки ден слуховете за бъдещия десети, юбилеен модел iPhone, може би вече си мислите, че знаете всичко необходимо за него, но дали това е така?

iDrop News излезе с нова информация, чийто източник е служител във Foxconn и тя преобръща изцяло представата ни за iPhone 8, като променя дори името му.  Може би най-голямата изненада е това, че сензорът за пръстови отпечатъци няма да е вграден под големия дисплей, а ще се помещава на гърба на телефона, подобно на този на Galaxy S8. Както знаете, корейският гигант също имаше планове да го вгради под екрана, но в последствие се отказа от тази идея, порад производствени затруднения, което може би се е случило и при Apple.

На снимката, поместена в сайта можете да видите и следващия изненадващ елемент – задният панел на смартфона не е стъклен, както гласяха множество слухове, а отново е метален, а двойната камера е ориентирана вертикално – нещо, което всъщност вече сме чували като идея. Освен всичко това, сайтът твърди, че десетия, юбилеен модел iPhone ще се носи името iPhone Edition, подобно на високия клас Apple Watch, чиято цена е 1249 долара и това е логичното продължение на спекулациите за начална цена от 1000 долара, които се появиха няколко пъти до сега.

Някои източници твърдят, че Apple все още експериментира както с дизайна, така и с материалите и все още не е избрала финалния вариант за своя десети, юбилеен модел и този нов доклад може би не е така странен, ако го разглеждаме в тази светлина, но дали това, което виждаме на снимката, наистина ще се окаже близо до него, ще разберем най-вероятно едва през септември, а до тогава ще продължаваме да следим с интерес слуховете за бъдещия iPhone и да ви информираме за тях.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This