Изберете Страница

iPhone 8 все пак може би ще е малко по-голям от iPhone 7

Както вече много пъти сме споменавали, ако вярваме на спекулациите тази година Apple ще представи три модела iPhone – iPhone 7s, iPhone 7s Plus и разбира се така очаквания iPhone 8. И докато първите два ще са обичайния ъпгрейд на миналогодишните модели, то на iPhone 8 се приписва изцяло обновен дизайн и 5.8 инчов OLED дисплей от край до край. Всъщност според слуховете рамката около екрана му ще е едва 4 мм, което се потвърди и от изтеклите по-рано тази седмица снимки, а тъй като времето напредва, има голям шанс това наистина да е финалния му дизайн.

Вчера обаче, в китайската социална мрежа Weibo бяха публикувани няколко снимки, които претендират да принадлежат на матрици за трите бъдещи модела iPhone и най-вероятно ще бъдат използвани за направата на кейсове, или макети.

На едната от тях можем да забележим, че iPhone 8 е малко по-висок от iPhone 7s, разбира се ако приемем, че трите матрици са подравнени, тъй като това не се вижда на самата снимка. Матриците имат маркирани и отвори за задната камера, която при десетия юбилеен модел явно ще е двойна и разположена вертикално, което също съвпада с предишните слухове и снимки.

Разбира се това са само поредните снимки, които притендират да имат връзка с бъдещото поколение iPhone и няма как да знаем до колко вярно е това твърдение, но от друга страна не можем и да ги пренебрегнем напълно, тъй като през последните години станахме свидетели на много предварителни изтичания, що се отнася до дизайна на iPhone. И все пак, ще се наложи да изчакаме до септември, за да разберем как точно ще изглежда iPhone 8, а iOS 11, която ще бъде предствена съвсем скоро на WWDC 2017, може би ще ни даде някои жокери за функциите му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This