Изберете страница

iPhone 8 все пак може би ще е малко по-голям от iPhone 7

Както вече много пъти сме споменавали, ако вярваме на спекулациите тази година Apple ще представи три модела iPhone – iPhone 7s, iPhone 7s Plus и разбира се така очаквания iPhone 8. И докато първите два ще са обичайния ъпгрейд на миналогодишните модели, то на iPhone 8 се приписва изцяло обновен дизайн и 5.8 инчов OLED дисплей от край до край. Всъщност според слуховете рамката около екрана му ще е едва 4 мм, което се потвърди и от изтеклите по-рано тази седмица снимки, а тъй като времето напредва, има голям шанс това наистина да е финалния му дизайн.

Вчера обаче, в китайската социална мрежа Weibo бяха публикувани няколко снимки, които претендират да принадлежат на матрици за трите бъдещи модела iPhone и най-вероятно ще бъдат използвани за направата на кейсове, или макети.

На едната от тях можем да забележим, че iPhone 8 е малко по-висок от iPhone 7s, разбира се ако приемем, че трите матрици са подравнени, тъй като това не се вижда на самата снимка. Матриците имат маркирани и отвори за задната камера, която при десетия юбилеен модел явно ще е двойна и разположена вертикално, което също съвпада с предишните слухове и снимки.

Разбира се това са само поредните снимки, които притендират да имат връзка с бъдещото поколение iPhone и няма как да знаем до колко вярно е това твърдение, но от друга страна не можем и да ги пренебрегнем напълно, тъй като през последните години станахме свидетели на много предварителни изтичания, що се отнася до дизайна на iPhone. И все пак, ще се наложи да изчакаме до септември, за да разберем как точно ще изглежда iPhone 8, а iOS 11, която ще бъде предствена съвсем скоро на WWDC 2017, може би ще ни даде някои жокери за функциите му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This