Изберете страница

iPhone 8 все пак може би ще е малко по-голям от iPhone 7

Както вече много пъти сме споменавали, ако вярваме на спекулациите тази година Apple ще представи три модела iPhone – iPhone 7s, iPhone 7s Plus и разбира се така очаквания iPhone 8. И докато първите два ще са обичайния ъпгрейд на миналогодишните модели, то на iPhone 8 се приписва изцяло обновен дизайн и 5.8 инчов OLED дисплей от край до край. Всъщност според слуховете рамката около екрана му ще е едва 4 мм, което се потвърди и от изтеклите по-рано тази седмица снимки, а тъй като времето напредва, има голям шанс това наистина да е финалния му дизайн.

Вчера обаче, в китайската социална мрежа Weibo бяха публикувани няколко снимки, които претендират да принадлежат на матрици за трите бъдещи модела iPhone и най-вероятно ще бъдат използвани за направата на кейсове, или макети.

На едната от тях можем да забележим, че iPhone 8 е малко по-висок от iPhone 7s, разбира се ако приемем, че трите матрици са подравнени, тъй като това не се вижда на самата снимка. Матриците имат маркирани и отвори за задната камера, която при десетия юбилеен модел явно ще е двойна и разположена вертикално, което също съвпада с предишните слухове и снимки.

Разбира се това са само поредните снимки, които притендират да имат връзка с бъдещото поколение iPhone и няма как да знаем до колко вярно е това твърдение, но от друга страна не можем и да ги пренебрегнем напълно, тъй като през последните години станахме свидетели на много предварителни изтичания, що се отнася до дизайна на iPhone. И все пак, ще се наложи да изчакаме до септември, за да разберем как точно ще изглежда iPhone 8, а iOS 11, която ще бъде предствена съвсем скоро на WWDC 2017, може би ще ни даде някои жокери за функциите му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This