Изберете Страница

iPhone 8 все пак може би ще е малко по-голям от iPhone 7

Както вече много пъти сме споменавали, ако вярваме на спекулациите тази година Apple ще представи три модела iPhone – iPhone 7s, iPhone 7s Plus и разбира се така очаквания iPhone 8. И докато първите два ще са обичайния ъпгрейд на миналогодишните модели, то на iPhone 8 се приписва изцяло обновен дизайн и 5.8 инчов OLED дисплей от край до край. Всъщност според слуховете рамката около екрана му ще е едва 4 мм, което се потвърди и от изтеклите по-рано тази седмица снимки, а тъй като времето напредва, има голям шанс това наистина да е финалния му дизайн.

Вчера обаче, в китайската социална мрежа Weibo бяха публикувани няколко снимки, които претендират да принадлежат на матрици за трите бъдещи модела iPhone и най-вероятно ще бъдат използвани за направата на кейсове, или макети.

На едната от тях можем да забележим, че iPhone 8 е малко по-висок от iPhone 7s, разбира се ако приемем, че трите матрици са подравнени, тъй като това не се вижда на самата снимка. Матриците имат маркирани и отвори за задната камера, която при десетия юбилеен модел явно ще е двойна и разположена вертикално, което също съвпада с предишните слухове и снимки.

Разбира се това са само поредните снимки, които притендират да имат връзка с бъдещото поколение iPhone и няма как да знаем до колко вярно е това твърдение, но от друга страна не можем и да ги пренебрегнем напълно, тъй като през последните години станахме свидетели на много предварителни изтичания, що се отнася до дизайна на iPhone. И все пак, ще се наложи да изчакаме до септември, за да разберем как точно ще изглежда iPhone 8, а iOS 11, която ще бъде предствена съвсем скоро на WWDC 2017, може би ще ни даде някои жокери за функциите му.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще е заради големи надстройки на камерата

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще е заради големи надстройки на камерата

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще позволи големи надстройки на камерата, включително и перископна телефото камера и 12% по-голям сензор за основната, твърдят последните слухове. Информацията идва от китайската социална мрежа Weibo и потребител, който се...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This