Изберете Страница

iPhone 3GS се завръща след девет години

Една южнокорейска компания планира да направи наистина необичаен ход, продавайки деветгодишния iPhone 3GS на Apple – нов и неизползван, в оригиналната си опаковка.

Според ETNews, моделите ще бъдат пуснати в продажба по-късно този месец от SK Telink в оригиналните си опаковки, заедно с включените аксесоари и просто са тествани, за да се гарантира, че хардуерът им все още е непокътнат и напълно функциониращ.

Тъй като iPhone 3GS не може да работи с версия на операционната система, по-нова от iOS 6, много от съвременните приложения и функции ще са недостъпни, а ремонтите и аксесоарите също ще бъдат затруднени, особено след като Apple премина от 30 пинови конектори към Lightning порт с iPhone 5 през 2012 година. Основните функции обаче трябва да работят и това са повикванията, SMS-ите и възпроизвеждането на музика. SK Telink ще продава устройствата без договор за малко над 40 долара, което е далеч по-евтино от повечето смартфони.

Apple прекрати iPhone 3GS през 2012 година, като до този момент устройството получи 3 големи актуализации на iOS, започвайки от iPhone OS 3, като името iOS всъщност дойде на 4 юни 2010 година с iOS 4. От време на време компанията продължава да произвежда и продава остарели модели iPhone на някои пазари като Индия например, но никога не се е връщала толкова далеч назад в историята си, както ще го направи ST Telink сега.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This