Изберете Страница

iPhone 3GS се завръща след девет години

Една южнокорейска компания планира да направи наистина необичаен ход, продавайки деветгодишния iPhone 3GS на Apple – нов и неизползван, в оригиналната си опаковка.

Според ETNews, моделите ще бъдат пуснати в продажба по-късно този месец от SK Telink в оригиналните си опаковки, заедно с включените аксесоари и просто са тествани, за да се гарантира, че хардуерът им все още е непокътнат и напълно функциониращ.

Тъй като iPhone 3GS не може да работи с версия на операционната система, по-нова от iOS 6, много от съвременните приложения и функции ще са недостъпни, а ремонтите и аксесоарите също ще бъдат затруднени, особено след като Apple премина от 30 пинови конектори към Lightning порт с iPhone 5 през 2012 година. Основните функции обаче трябва да работят и това са повикванията, SMS-ите и възпроизвеждането на музика. SK Telink ще продава устройствата без договор за малко над 40 долара, което е далеч по-евтино от повечето смартфони.

Apple прекрати iPhone 3GS през 2012 година, като до този момент устройството получи 3 големи актуализации на iOS, започвайки от iPhone OS 3, като името iOS всъщност дойде на 4 юни 2010 година с iOS 4. От време на време компанията продължава да произвежда и продава остарели модели iPhone на някои пазари като Индия например, но никога не се е връщала толкова далеч назад в историята си, както ще го направи ST Telink сега.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This