Изберете страница

iPhone 15 Pro Max ще разполага със същата камера и технология на дисплея като своя предшественик

iPhone 15 Pro Max ще разполага със същата камера и технология на дисплея като своя предшественик, твърди @Tech_Reve. Устройството ще има 48 МР 1/1.28” сензор IMX803 Quad-Bayer, който вече се използва в iPhone 14 Pro и 14 Pro Max. Новината със сигурност ще разочарова феновете на марката, които очакваха нова камера, базирана на 1-инчовия сензор Sony IMX903.

Освен това изглежда, че iPhone 15 Pro Max ще продължи да използва технологията за дисплея M12 OLED, налична в текущите модели. Въпреки че тя се е доказала като отлична въз основа на тестовете, потребителите не трябва да очакват значими подобрения по отношение на нивата на яркост и др.

Устройството ще претърпи леки промени в дизайна, размерът на дисплея му ще е малко по-различен поради размерите – височина 159.8 мм и ширина 76.7 мм, вместо текущите 160. 7 мм и 77.6 мм. Течът разкрива не само разочарования – предполага се, че iPhone 15 Pro Max ще има перископна телефото камера, която ще предложи 6х оптично увеличение, подобрявайки възможностите за мащабиране на устройството.

Освен това се предполага, че iPhone 15 Pro Max ще включва USB-C порт, вместо традиционния Lightning и ще е базиран на новия чип A17 Bionic, произведен по 3 nm процес, който ще предложи подобрена скорост и ефективност. Според слуховете, устройството ще има 8 GB LPDDR5 RAM за повишаване на цялостната му производителност.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This