Изберете Страница

iPhone 15 Pro Max ще разполага със същата камера и технология на дисплея като своя предшественик

iPhone 15 Pro Max ще разполага със същата камера и технология на дисплея като своя предшественик, твърди @Tech_Reve. Устройството ще има 48 МР 1/1.28” сензор IMX803 Quad-Bayer, който вече се използва в iPhone 14 Pro и 14 Pro Max. Новината със сигурност ще разочарова феновете на марката, които очакваха нова камера, базирана на 1-инчовия сензор Sony IMX903.

Освен това изглежда, че iPhone 15 Pro Max ще продължи да използва технологията за дисплея M12 OLED, налична в текущите модели. Въпреки че тя се е доказала като отлична въз основа на тестовете, потребителите не трябва да очакват значими подобрения по отношение на нивата на яркост и др.

Устройството ще претърпи леки промени в дизайна, размерът на дисплея му ще е малко по-различен поради размерите – височина 159.8 мм и ширина 76.7 мм, вместо текущите 160. 7 мм и 77.6 мм. Течът разкрива не само разочарования – предполага се, че iPhone 15 Pro Max ще има перископна телефото камера, която ще предложи 6х оптично увеличение, подобрявайки възможностите за мащабиране на устройството.

Освен това се предполага, че iPhone 15 Pro Max ще включва USB-C порт, вместо традиционния Lightning и ще е базиран на новия чип A17 Bionic, произведен по 3 nm процес, който ще предложи подобрена скорост и ефективност. Според слуховете, устройството ще има 8 GB LPDDR5 RAM за повишаване на цялостната му производителност.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This