Изберете страница

iPhone 14 Pro може да се предлага с рамка от титаниева сплав

iPhone 13 още не е представен, но вече има интересни слухове за серията iPhone 14, която ще излезе през 2022 година. В нов доклад анализатори твърдят, че Apple ще използва шаси или вътрешна рамка от титаниева сплав за моделите iPhone 14 Pro.

Докладът идва от китайския офис на JP Morgan и както съобщава AppleInsider, Apple вече и използвала титан в няои свои продукти, сред които Apple Watch, физическата карта Apple Card и някои модели PowerBook. Посочва се още, че този метал не само е склонен към следи от пръстови отпечатъци, но и неговата жилавост се постига само когато се използва като сплав с друг метал. Това означава, че Appleнай-вероятно ще използва сплав, за да се справи с тези потенциални проблеми.

JP Morgan също така твърди, че 2022 година ще е поредния “суперцикъл”, като iPhone 14 ще донесе вълнуващи подобрения, спрямо iPhone 13, който се очаква да бъде доста познат. Това ще е подобно на значимите промени, които iPhone 12 донесе с въвеждането на 5G.

Преди време известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи също така и, че няма да видим iPhone 14 mini, като вместо това ще има четири модела – два с 6.1 инчови и два с 6.7 инчови екрани.

Въпреки, че тази информация със сигурност е интересна, имаме още повече от година до дебюта на iPhone 14 през септември 2022, което означава, че е доста рано да я приемаме като истина. Въпреки, че JP Morgan и Минг-Чи Куо имат отлична репутация, що се отнася до неиздавани устройства на Apple, ще се наложи да изчакаме още, за да потвърдим или отречем тези слухове.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This