Изберете Страница

iPhone 14 Pro може да се предлага с рамка от титаниева сплав

iPhone 13 още не е представен, но вече има интересни слухове за серията iPhone 14, която ще излезе през 2022 година. В нов доклад анализатори твърдят, че Apple ще използва шаси или вътрешна рамка от титаниева сплав за моделите iPhone 14 Pro.

Докладът идва от китайския офис на JP Morgan и както съобщава AppleInsider, Apple вече и използвала титан в няои свои продукти, сред които Apple Watch, физическата карта Apple Card и някои модели PowerBook. Посочва се още, че този метал не само е склонен към следи от пръстови отпечатъци, но и неговата жилавост се постига само когато се използва като сплав с друг метал. Това означава, че Appleнай-вероятно ще използва сплав, за да се справи с тези потенциални проблеми.

JP Morgan също така твърди, че 2022 година ще е поредния “суперцикъл”, като iPhone 14 ще донесе вълнуващи подобрения, спрямо iPhone 13, който се очаква да бъде доста познат. Това ще е подобно на значимите промени, които iPhone 12 донесе с въвеждането на 5G.

Преди време известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи също така и, че няма да видим iPhone 14 mini, като вместо това ще има четири модела – два с 6.1 инчови и два с 6.7 инчови екрани.

Въпреки, че тази информация със сигурност е интересна, имаме още повече от година до дебюта на iPhone 14 през септември 2022, което означава, че е доста рано да я приемаме като истина. Въпреки, че JP Morgan и Минг-Чи Куо имат отлична репутация, що се отнася до неиздавани устройства на Apple, ще се наложи да изчакаме още, за да потвърдим или отречем тези слухове.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This