Изберете страница

iPhone 14 Pro може да разполага с 8 GB RAM

iPhone 14 Pro може да разполага с 8 GB RAM – най-много оперативна памет, предлагана някога в iPhone, според непроверен, но правдоподобен доклад, идващ от Азия.

Според публикацията на“yeux1122″ в корейския блог Naver, iPhone 14 Pro ще пристигне с 8 GB RAM. Позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти, публикацията твърди, че компонентите на паметта на iPhone 14 Pro вече са потвърдени и добавя, че графикът за масово производство изглежда се ускорява.

По-рано същият акаунт твърдеше, че Apple планира да пусне нов модел iPad mini с 8.7 инчов дисплей и шаси, което има увеличена ширина и намалена височина, в сравнение с iPad mini от пето поколение през втората половина на 2021 година. Претенцията за размер беше неточна, тъй като шестото поколение iPad mini всъщност включваше 8.3 инчов дисплей, но слуховете за шасито и времевата рамка на стартиране, се оказаха верни.

Доклад на анализатора на Hailtong International Securities Джеф Пу в края на миналата година по подобен начин твърди, че 6.1 инчовите модели iPhone 14 Pro и 6.7 инчовивите iPhone 14 Pro Max, ще бъдат оборудвани с 8 GB RAM. Това би било значително увеличение, спрямо 6 GB на iPhone 12 Pro и iPhone 13 Pro, което в момента е най-голямото количество оперативна памет, предлагана някога в iPhone.

Всъщност iPhone 13 вече е значително по-бърз от най-новите модели Galaxy S22 на Samsung, но изостава по отношение на паметта. Устройствата от серията Galaxy имат 8 GB RAM от пускането на S10 през 2019 година. Следователно 8 GB RAM на iPhone 14 Pro ще постави устройствата на Apple в паритет с тези на Samsung по този параметър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This