Изберете Страница

iPhone 14 Pro може да разполага с 8 GB RAM

iPhone 14 Pro може да разполага с 8 GB RAM – най-много оперативна памет, предлагана някога в iPhone, според непроверен, но правдоподобен доклад, идващ от Азия.

Според публикацията на“yeux1122″ в корейския блог Naver, iPhone 14 Pro ще пристигне с 8 GB RAM. Позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти, публикацията твърди, че компонентите на паметта на iPhone 14 Pro вече са потвърдени и добавя, че графикът за масово производство изглежда се ускорява.

По-рано същият акаунт твърдеше, че Apple планира да пусне нов модел iPad mini с 8.7 инчов дисплей и шаси, което има увеличена ширина и намалена височина, в сравнение с iPad mini от пето поколение през втората половина на 2021 година. Претенцията за размер беше неточна, тъй като шестото поколение iPad mini всъщност включваше 8.3 инчов дисплей, но слуховете за шасито и времевата рамка на стартиране, се оказаха верни.

Доклад на анализатора на Hailtong International Securities Джеф Пу в края на миналата година по подобен начин твърди, че 6.1 инчовите модели iPhone 14 Pro и 6.7 инчовивите iPhone 14 Pro Max, ще бъдат оборудвани с 8 GB RAM. Това би било значително увеличение, спрямо 6 GB на iPhone 12 Pro и iPhone 13 Pro, което в момента е най-голямото количество оперативна памет, предлагана някога в iPhone.

Всъщност iPhone 13 вече е значително по-бърз от най-новите модели Galaxy S22 на Samsung, но изостава по отношение на паметта. Устройствата от серията Galaxy имат 8 GB RAM от пускането на S10 през 2019 година. Следователно 8 GB RAM на iPhone 14 Pro ще постави устройствата на Apple в паритет с тези на Samsung по този параметър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This