Изберете Страница

iPhone 14 Pro може да разполага с 8 GB RAM

iPhone 14 Pro може да разполага с 8 GB RAM – най-много оперативна памет, предлагана някога в iPhone, според непроверен, но правдоподобен доклад, идващ от Азия.

Според публикацията на“yeux1122″ в корейския блог Naver, iPhone 14 Pro ще пристигне с 8 GB RAM. Позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти, публикацията твърди, че компонентите на паметта на iPhone 14 Pro вече са потвърдени и добавя, че графикът за масово производство изглежда се ускорява.

По-рано същият акаунт твърдеше, че Apple планира да пусне нов модел iPad mini с 8.7 инчов дисплей и шаси, което има увеличена ширина и намалена височина, в сравнение с iPad mini от пето поколение през втората половина на 2021 година. Претенцията за размер беше неточна, тъй като шестото поколение iPad mini всъщност включваше 8.3 инчов дисплей, но слуховете за шасито и времевата рамка на стартиране, се оказаха верни.

Доклад на анализатора на Hailtong International Securities Джеф Пу в края на миналата година по подобен начин твърди, че 6.1 инчовите модели iPhone 14 Pro и 6.7 инчовивите iPhone 14 Pro Max, ще бъдат оборудвани с 8 GB RAM. Това би било значително увеличение, спрямо 6 GB на iPhone 12 Pro и iPhone 13 Pro, което в момента е най-голямото количество оперативна памет, предлагана някога в iPhone.

Всъщност iPhone 13 вече е значително по-бърз от най-новите модели Galaxy S22 на Samsung, но изостава по отношение на паметта. Устройствата от серията Galaxy имат 8 GB RAM от пускането на S10 през 2019 година. Следователно 8 GB RAM на iPhone 14 Pro ще постави устройствата на Apple в паритет с тези на Samsung по този параметър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This