Изберете Страница

iPhone 14 Pro моделите ще имат не един, а два отвора за камера на дисплея

Слуховете за iPhone 14 Pro отново набират скорост. Вече стана ясно, че флагманите ще се доставят с подобрена 48 мегапикселова камера, в сравнение със сегашната 12 мегапикселова, а сега имаме и малко инфо за дисплея.

Миналата седмица беше предположено, че Apple най-сетне ще се отърве от прореза на екрана на iPhone 14 Pro и щего замени с овален отвор във формата на хапче, който ще съдържа камерата и сензорите на Face ID. Сега анализаторът Рос Йънг предполага, че компанията може да избере не един, а два отвора за камера на дисплея – единият с формата на хапче, а другият кръгъл. Концепцията ще е също толкова уникална, колкото и прорезът преди няколко години и няма да наподобява тази в моделите на Huawei.

В отворът с форма на хапче ще се съдържат инфрачервената Face ID камера и селфи камерата, докато кръглият ще съдържа точков проектор за Face ID, твърди още Йънг. Новият дизайн ще е ограничен само до 6.1 и 6.7 инчовите Pro модели, докато останалите два ще продължат да имат прорез на екрана.

Слуховете за замяна на прореза с отвор, стават все по-упорити, а Рос Йънг има добра репутация относно информацията за бъдещи устройства на Apple, така че нищо чудно тази есен наистина да видим нещо ново от страна на компанията. Остава само да изчакаме, за да разберем какво точно ще е то и до колко всичко по-горе е истина.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This