Изберете Страница

iPhone 14 Pro моделите ще имат не един, а два отвора за камера на дисплея

Слуховете за iPhone 14 Pro отново набират скорост. Вече стана ясно, че флагманите ще се доставят с подобрена 48 мегапикселова камера, в сравнение със сегашната 12 мегапикселова, а сега имаме и малко инфо за дисплея.

Миналата седмица беше предположено, че Apple най-сетне ще се отърве от прореза на екрана на iPhone 14 Pro и щего замени с овален отвор във формата на хапче, който ще съдържа камерата и сензорите на Face ID. Сега анализаторът Рос Йънг предполага, че компанията може да избере не един, а два отвора за камера на дисплея – единият с формата на хапче, а другият кръгъл. Концепцията ще е също толкова уникална, колкото и прорезът преди няколко години и няма да наподобява тази в моделите на Huawei.

В отворът с форма на хапче ще се съдържат инфрачервената Face ID камера и селфи камерата, докато кръглият ще съдържа точков проектор за Face ID, твърди още Йънг. Новият дизайн ще е ограничен само до 6.1 и 6.7 инчовите Pro модели, докато останалите два ще продължат да имат прорез на екрана.

Слуховете за замяна на прореза с отвор, стават все по-упорити, а Рос Йънг има добра репутация относно информацията за бъдещи устройства на Apple, така че нищо чудно тази есен наистина да видим нещо ново от страна на компанията. Остава само да изчакаме, за да разберем какво точно ще е то и до колко всичко по-горе е истина.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This