Изберете страница

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще имат още по-изпъкнала камера

През последните седмици слуховете като че ли се съсредоточиха върху предстоящите модели от висок клас – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Сега Макс Уейнбах публикува в Twitter нови подробни схеми, които сочат, че те ще продължат да увеличават дебелината си и ще имат още по-изпъкнала камера:


Според публикуваните данни, iPhone 14 Pro Max ще е с ширина 77.58 мм, което го прави малко по-тесен от предшественика му. Разликата при височината също е минимална – 160.7 мм срещу 160.8 мм.

Дебелината на устройството обаче ще се увеличи от 7.65 мм до 7.85 мм, а най-съществена ще е разликата при камерата, чиято издатина при iPhone 14 Pro Max ще достигне 4.17 мм, което е значително увеличение спрямо 3.60 мм за предходния модел. Самият модул на камерата също ще е с увеличени размери – 36.73 мм х 38.21 мм, вместо 35.01 мм х 36.24 мм.

Що се отнася до iPhone 14 Pro, той ще е почти идентичен със своя предшественик като размери, с по-малко от милиметър разлика в ширината и височината. Промените отново ще са най-очевидни при модула на камерата, който ще е 4.17 мм, вместо досегашните 3.60 мм.

Интересното при тези схеми не са само размерите. Те отново потвърждават слуховете, че високят клас модели в серията iPhone 14 най-сетне ще се отърват от своя ноч – нещо, което част от потребителите очакват с нетърпение от години. И все пак дали всичко това ще се окаже истина, ще разберем едва през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This