Изберете Страница

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще имат още по-изпъкнала камера

През последните седмици слуховете като че ли се съсредоточиха върху предстоящите модели от висок клас – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Сега Макс Уейнбах публикува в Twitter нови подробни схеми, които сочат, че те ще продължат да увеличават дебелината си и ще имат още по-изпъкнала камера:


Според публикуваните данни, iPhone 14 Pro Max ще е с ширина 77.58 мм, което го прави малко по-тесен от предшественика му. Разликата при височината също е минимална – 160.7 мм срещу 160.8 мм.

Дебелината на устройството обаче ще се увеличи от 7.65 мм до 7.85 мм, а най-съществена ще е разликата при камерата, чиято издатина при iPhone 14 Pro Max ще достигне 4.17 мм, което е значително увеличение спрямо 3.60 мм за предходния модел. Самият модул на камерата също ще е с увеличени размери – 36.73 мм х 38.21 мм, вместо 35.01 мм х 36.24 мм.

Що се отнася до iPhone 14 Pro, той ще е почти идентичен със своя предшественик като размери, с по-малко от милиметър разлика в ширината и височината. Промените отново ще са най-очевидни при модула на камерата, който ще е 4.17 мм, вместо досегашните 3.60 мм.

Интересното при тези схеми не са само размерите. Те отново потвърждават слуховете, че високят клас модели в серията iPhone 14 най-сетне ще се отърват от своя ноч – нещо, което част от потребителите очакват с нетърпение от години. И все пак дали всичко това ще се окаже истина, ще разберем едва през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This