Изберете Страница

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще имат още по-изпъкнала камера

През последните седмици слуховете като че ли се съсредоточиха върху предстоящите модели от висок клас – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Сега Макс Уейнбах публикува в Twitter нови подробни схеми, които сочат, че те ще продължат да увеличават дебелината си и ще имат още по-изпъкнала камера:


Според публикуваните данни, iPhone 14 Pro Max ще е с ширина 77.58 мм, което го прави малко по-тесен от предшественика му. Разликата при височината също е минимална – 160.7 мм срещу 160.8 мм.

Дебелината на устройството обаче ще се увеличи от 7.65 мм до 7.85 мм, а най-съществена ще е разликата при камерата, чиято издатина при iPhone 14 Pro Max ще достигне 4.17 мм, което е значително увеличение спрямо 3.60 мм за предходния модел. Самият модул на камерата също ще е с увеличени размери – 36.73 мм х 38.21 мм, вместо 35.01 мм х 36.24 мм.

Що се отнася до iPhone 14 Pro, той ще е почти идентичен със своя предшественик като размери, с по-малко от милиметър разлика в ширината и височината. Промените отново ще са най-очевидни при модула на камерата, който ще е 4.17 мм, вместо досегашните 3.60 мм.

Интересното при тези схеми не са само размерите. Те отново потвърждават слуховете, че високят клас модели в серията iPhone 14 най-сетне ще се отърват от своя ноч – нещо, което част от потребителите очакват с нетърпение от години. И все пак дали всичко това ще се окаже истина, ще разберем едва през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This