Изберете Страница

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще имат още по-изпъкнала камера

През последните седмици слуховете като че ли се съсредоточиха върху предстоящите модели от висок клас – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. Сега Макс Уейнбах публикува в Twitter нови подробни схеми, които сочат, че те ще продължат да увеличават дебелината си и ще имат още по-изпъкнала камера:


Според публикуваните данни, iPhone 14 Pro Max ще е с ширина 77.58 мм, което го прави малко по-тесен от предшественика му. Разликата при височината също е минимална – 160.7 мм срещу 160.8 мм.

Дебелината на устройството обаче ще се увеличи от 7.65 мм до 7.85 мм, а най-съществена ще е разликата при камерата, чиято издатина при iPhone 14 Pro Max ще достигне 4.17 мм, което е значително увеличение спрямо 3.60 мм за предходния модел. Самият модул на камерата също ще е с увеличени размери – 36.73 мм х 38.21 мм, вместо 35.01 мм х 36.24 мм.

Що се отнася до iPhone 14 Pro, той ще е почти идентичен със своя предшественик като размери, с по-малко от милиметър разлика в ширината и височината. Промените отново ще са най-очевидни при модула на камерата, който ще е 4.17 мм, вместо досегашните 3.60 мм.

Интересното при тези схеми не са само размерите. Те отново потвърждават слуховете, че високят клас модели в серията iPhone 14 най-сетне ще се отърват от своя ноч – нещо, което част от потребителите очакват с нетърпение от години. И все пак дали всичко това ще се окаже истина, ще разберем едва през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This