Изберете страница

iPhone 13 ще пристигне в края на септември

Миналата есен пандемията се отрази и върху старта на новото поколение iPhone. Заради прекъсвания по веригата за доставки на компоненти, Apple наруши досегашната си традиция и пусна iPhone 12 и 12 Pro на 23 октомври, а Max и Mini пристигнаха на 13 ноември.

Сега Даниел Айвс от Wedbush обаче твърди, позовавайки се на анализи на веригата за доставки, че iPhone 13 ще пристигне по традиционното време – в края на септември.

2020 беше първата година, след 2011, през която компанията не представи нито един нов модел iPhone през септември. Анализи обаче сочат, че в момента се планира серията iPhone 13 да пристигне през третата седмица на септември. Промените в моделите обаче, могат да изтласкат старта им (или поне на част от тях), до началото на октомври.

Очаква се iPhone 13 да има различни подобрени функции, като дисплей с висока честота на опресняване 120 Hz, по-малък прорез, подобрена камера и до 1ТВ капацитет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This