Изберете Страница

iPhone 13 ще пристигне в края на септември

Миналата есен пандемията се отрази и върху старта на новото поколение iPhone. Заради прекъсвания по веригата за доставки на компоненти, Apple наруши досегашната си традиция и пусна iPhone 12 и 12 Pro на 23 октомври, а Max и Mini пристигнаха на 13 ноември.

Сега Даниел Айвс от Wedbush обаче твърди, позовавайки се на анализи на веригата за доставки, че iPhone 13 ще пристигне по традиционното време – в края на септември.

2020 беше първата година, след 2011, през която компанията не представи нито един нов модел iPhone през септември. Анализи обаче сочат, че в момента се планира серията iPhone 13 да пристигне през третата седмица на септември. Промените в моделите обаче, могат да изтласкат старта им (или поне на част от тях), до началото на октомври.

Очаква се iPhone 13 да има различни подобрени функции, като дисплей с висока честота на опресняване 120 Hz, по-малък прорез, подобрена камера и до 1ТВ капацитет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This