Изберете Страница

iPhone 13 ще пристигне в края на септември

Миналата есен пандемията се отрази и върху старта на новото поколение iPhone. Заради прекъсвания по веригата за доставки на компоненти, Apple наруши досегашната си традиция и пусна iPhone 12 и 12 Pro на 23 октомври, а Max и Mini пристигнаха на 13 ноември.

Сега Даниел Айвс от Wedbush обаче твърди, позовавайки се на анализи на веригата за доставки, че iPhone 13 ще пристигне по традиционното време – в края на септември.

2020 беше първата година, след 2011, през която компанията не представи нито един нов модел iPhone през септември. Анализи обаче сочат, че в момента се планира серията iPhone 13 да пристигне през третата седмица на септември. Промените в моделите обаче, могат да изтласкат старта им (или поне на част от тях), до началото на октомври.

Очаква се iPhone 13 да има различни подобрени функции, като дисплей с висока честота на опресняване 120 Hz, по-малък прорез, подобрена камера и до 1ТВ капацитет.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This