Изберете страница

iPhone 13 ще бъде пуснат на 17-ти септември, а AirPods 3 – на 30-ти

Apple може би планира да пусне iPhone 13 в петък, 17-ти септември, а AirPods 3 – в четвъртък, на 30-ти, ако се съди по изображение в приложение за електронна търговия на китайския сайт IT Home.

Скрийншотът, първоначално публикуван от @PandalsBand в Weibo предполага, че и четирите модела iPhone 13 ще влязат в продажба на 17 септември, последвани от AirPods 3 на 30 септември. За съжаление освен изображението, което лесно би могло да бъде фалшифицирано, IT Home не предлага друга информация, а в миналото същият сайт е споделял скрийншоти, които в последствие се оказаха неточни, което означава, че все пак трябва да приемем тази новина с голяма доза съмнения.

От друга страна обаче, с връщането на Apple към традиционния си график на стартиране през септември, горните дати лесно може да се окажат верни. Анализаторът Даниер Айвс предположи наскоро, че iPhone 13 може да бъде пуснат на пазара през третата седмица на септември, която е именно от 13-ти до 17-ти. Надяваме се скоро Apple да обяви официално датата на предстоящото си събитие, за да я отбележим в календара си.

Както вече стана ясно, новите модели iPhone 13 ще са фокусирани основно върху възможностите на камерата, включително ProRes и портретен режим за видеоклипове. Те ще пристигнат с по-малък прорез в горната част на екрана, по-мощни батерии и подобрена производителност. Що се отнася до третото поколение AirPods, очаква се слушалките да имат форм-фактор, подобен на този на AirPods Pro, нов калъф, по-къс ствол и може би сменяеми накрайници, но да не предлагат активно шумозаглушаване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This