Изберете Страница

iPhone 13 ще бъде пуснат на 17-ти септември, а AirPods 3 – на 30-ти

Apple може би планира да пусне iPhone 13 в петък, 17-ти септември, а AirPods 3 – в четвъртък, на 30-ти, ако се съди по изображение в приложение за електронна търговия на китайския сайт IT Home.

Скрийншотът, първоначално публикуван от @PandalsBand в Weibo предполага, че и четирите модела iPhone 13 ще влязат в продажба на 17 септември, последвани от AirPods 3 на 30 септември. За съжаление освен изображението, което лесно би могло да бъде фалшифицирано, IT Home не предлага друга информация, а в миналото същият сайт е споделял скрийншоти, които в последствие се оказаха неточни, което означава, че все пак трябва да приемем тази новина с голяма доза съмнения.

От друга страна обаче, с връщането на Apple към традиционния си график на стартиране през септември, горните дати лесно може да се окажат верни. Анализаторът Даниер Айвс предположи наскоро, че iPhone 13 може да бъде пуснат на пазара през третата седмица на септември, която е именно от 13-ти до 17-ти. Надяваме се скоро Apple да обяви официално датата на предстоящото си събитие, за да я отбележим в календара си.

Както вече стана ясно, новите модели iPhone 13 ще са фокусирани основно върху възможностите на камерата, включително ProRes и портретен режим за видеоклипове. Те ще пристигнат с по-малък прорез в горната част на екрана, по-мощни батерии и подобрена производителност. Що се отнася до третото поколение AirPods, очаква се слушалките да имат форм-фактор, подобен на този на AirPods Pro, нов калъф, по-къс ствол и може би сменяеми накрайници, но да не предлагат активно шумозаглушаване.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This