Изберете Страница

iPhone 13 може да има по-голяма намотка за безжично зареждане и по-силен магнит MagSafe

Новото поколение смартфони iPhone 13 може да бъде оборудвано с по-голяма намотка за безжично зареждане, което ще позволи използването на реверсивно зареждане и по-силен магнит. Това става ясно от видеото на EverythingApplePro и Макс Вайнбах, който посочва, че тази година трябва да получим и официално портретно видео.

Според него по-голямата вътрешна намотка ще е свързана с по-добро разсейване на топлината и по-високата мощност. Тя ще даде възможност за реверсивно безжично зареждане, което обаче все още не е потвърдено.

По-доброто разсейване на топлината може да спомогне за по-добро здраве на батерията за по-дълго, намалявайки шанса тя да се нуждае от смяна твърде рано. По-голямата намотка за безжично зареждане също може да даде възможност за зареждане на други устройства и продукти на Apple, като AirPods Pro и AirPods. Много водещи устройства вече предлагат тази опция, така чи би било логично Apple да добави поддръжката й.

Видеоклипът в портретен режим вероятно ще позволи на потребителите да добавят ефекти на размазване боке, както и неподвижни снимки. Тази функция ще е налична в iOS 15 за FaceTime и ще се поддържа в приложения от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This