Изберете Страница

iPhone 13 може да има по-голяма намотка за безжично зареждане и по-силен магнит MagSafe

Новото поколение смартфони iPhone 13 може да бъде оборудвано с по-голяма намотка за безжично зареждане, което ще позволи използването на реверсивно зареждане и по-силен магнит. Това става ясно от видеото на EverythingApplePro и Макс Вайнбах, който посочва, че тази година трябва да получим и официално портретно видео.

Според него по-голямата вътрешна намотка ще е свързана с по-добро разсейване на топлината и по-високата мощност. Тя ще даде възможност за реверсивно безжично зареждане, което обаче все още не е потвърдено.

По-доброто разсейване на топлината може да спомогне за по-добро здраве на батерията за по-дълго, намалявайки шанса тя да се нуждае от смяна твърде рано. По-голямата намотка за безжично зареждане също може да даде възможност за зареждане на други устройства и продукти на Apple, като AirPods Pro и AirPods. Много водещи устройства вече предлагат тази опция, така чи би било логично Apple да добави поддръжката й.

Видеоклипът в портретен режим вероятно ще позволи на потребителите да добавят ефекти на размазване боке, както и неподвижни снимки. Тази функция ще е налична в iOS 15 за FaceTime и ще се поддържа в приложения от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This