Изберете страница

iPhone 13 може да има по-голяма намотка за безжично зареждане и по-силен магнит MagSafe

Новото поколение смартфони iPhone 13 може да бъде оборудвано с по-голяма намотка за безжично зареждане, което ще позволи използването на реверсивно зареждане и по-силен магнит. Това става ясно от видеото на EverythingApplePro и Макс Вайнбах, който посочва, че тази година трябва да получим и официално портретно видео.

Според него по-голямата вътрешна намотка ще е свързана с по-добро разсейване на топлината и по-високата мощност. Тя ще даде възможност за реверсивно безжично зареждане, което обаче все още не е потвърдено.

По-доброто разсейване на топлината може да спомогне за по-добро здраве на батерията за по-дълго, намалявайки шанса тя да се нуждае от смяна твърде рано. По-голямата намотка за безжично зареждане също може да даде възможност за зареждане на други устройства и продукти на Apple, като AirPods Pro и AirPods. Много водещи устройства вече предлагат тази опция, така чи би било логично Apple да добави поддръжката й.

Видеоклипът в портретен режим вероятно ще позволи на потребителите да добавят ефекти на размазване боке, както и неподвижни снимки. Тази функция ще е налична в iOS 15 за FaceTime и ще се поддържа в приложения от трети страни.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This