Изберете страница

iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място в първия по рода си тест за батерия на DxOMark

DxOMark сподел нов тест на батерията, в който iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място, след OPPO Find X3 Neo, Wiko Power U30 и Samsung Galaxy M51. Това е първият по рода си подобен тест на DxOMark, извън задълбочените и често противоречиви класации на камерите.

Миналата година iPhone 12 Pro изкара 128 точки в теста за камери на DxOMark, с което се класира отново на четвърто място като цяло. С разширяването на тестовете на компанията, наскоро тя започна да покирва аудио, дисплей и вече батерии.

Според DxOMark тестовете се базират на автономност, зареждане и ефективност. В новия тест iPhone 12 Pro Max е на четвърто място с общ резултат 78 точки. Той отбелязва 2 дни и 1 час живот на батерията, отнема му 57 минути, за да достигне 80% заряд и до 2 часа и 27 минути за пълно зареждане.

Според теста това е достойна производителност, която го поставя сред четирите най-добри в базата данни на компанията досега. Въпреки, че има среден резултат за зареждане и над средния за автономност, той е насотящ лидер в резултатите за ефективност.

 

Относително доброто време за достигане на 80% заряд е помрачено от много бавното зареждане след това, в сравнение със Samsung Galaxy S21 Ultra и OPPO X3. Въпреки, че изобщо не може да се конкурира с удивителния резултат на Find X3 Pro от 104 точки, постигнат със зарядно от 65 W, iPhone 12 Pro Max не е много назад от Snapdragon версията на Samsung Galaxy S21 Ultra в пълния тест.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This