Изберете Страница

iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място в първия по рода си тест за батерия на DxOMark

DxOMark сподел нов тест на батерията, в който iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място, след OPPO Find X3 Neo, Wiko Power U30 и Samsung Galaxy M51. Това е първият по рода си подобен тест на DxOMark, извън задълбочените и често противоречиви класации на камерите.

Миналата година iPhone 12 Pro изкара 128 точки в теста за камери на DxOMark, с което се класира отново на четвърто място като цяло. С разширяването на тестовете на компанията, наскоро тя започна да покирва аудио, дисплей и вече батерии.

Според DxOMark тестовете се базират на автономност, зареждане и ефективност. В новия тест iPhone 12 Pro Max е на четвърто място с общ резултат 78 точки. Той отбелязва 2 дни и 1 час живот на батерията, отнема му 57 минути, за да достигне 80% заряд и до 2 часа и 27 минути за пълно зареждане.

Според теста това е достойна производителност, която го поставя сред четирите най-добри в базата данни на компанията досега. Въпреки, че има среден резултат за зареждане и над средния за автономност, той е насотящ лидер в резултатите за ефективност.

 

Относително доброто време за достигане на 80% заряд е помрачено от много бавното зареждане след това, в сравнение със Samsung Galaxy S21 Ultra и OPPO X3. Въпреки, че изобщо не може да се конкурира с удивителния резултат на Find X3 Pro от 104 точки, постигнат със зарядно от 65 W, iPhone 12 Pro Max не е много назад от Snapdragon версията на Samsung Galaxy S21 Ultra в пълния тест.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This