Изберете страница

iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място в първия по рода си тест за батерия на DxOMark

DxOMark сподел нов тест на батерията, в който iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място, след OPPO Find X3 Neo, Wiko Power U30 и Samsung Galaxy M51. Това е първият по рода си подобен тест на DxOMark, извън задълбочените и често противоречиви класации на камерите.

Миналата година iPhone 12 Pro изкара 128 точки в теста за камери на DxOMark, с което се класира отново на четвърто място като цяло. С разширяването на тестовете на компанията, наскоро тя започна да покирва аудио, дисплей и вече батерии.

Според DxOMark тестовете се базират на автономност, зареждане и ефективност. В новия тест iPhone 12 Pro Max е на четвърто място с общ резултат 78 точки. Той отбелязва 2 дни и 1 час живот на батерията, отнема му 57 минути, за да достигне 80% заряд и до 2 часа и 27 минути за пълно зареждане.

Според теста това е достойна производителност, която го поставя сред четирите най-добри в базата данни на компанията досега. Въпреки, че има среден резултат за зареждане и над средния за автономност, той е насотящ лидер в резултатите за ефективност.

 

Относително доброто време за достигане на 80% заряд е помрачено от много бавното зареждане след това, в сравнение със Samsung Galaxy S21 Ultra и OPPO X3. Въпреки, че изобщо не може да се конкурира с удивителния резултат на Find X3 Pro от 104 точки, постигнат със зарядно от 65 W, iPhone 12 Pro Max не е много назад от Snapdragon версията на Samsung Galaxy S21 Ultra в пълния тест.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This