Изберете Страница

iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място в първия по рода си тест за батерия на DxOMark

DxOMark сподел нов тест на батерията, в който iPhone 12 Pro Max се нарежда на четвърто място, след OPPO Find X3 Neo, Wiko Power U30 и Samsung Galaxy M51. Това е първият по рода си подобен тест на DxOMark, извън задълбочените и често противоречиви класации на камерите.

Миналата година iPhone 12 Pro изкара 128 точки в теста за камери на DxOMark, с което се класира отново на четвърто място като цяло. С разширяването на тестовете на компанията, наскоро тя започна да покирва аудио, дисплей и вече батерии.

Според DxOMark тестовете се базират на автономност, зареждане и ефективност. В новия тест iPhone 12 Pro Max е на четвърто място с общ резултат 78 точки. Той отбелязва 2 дни и 1 час живот на батерията, отнема му 57 минути, за да достигне 80% заряд и до 2 часа и 27 минути за пълно зареждане.

Според теста това е достойна производителност, която го поставя сред четирите най-добри в базата данни на компанията досега. Въпреки, че има среден резултат за зареждане и над средния за автономност, той е насотящ лидер в резултатите за ефективност.

 

Относително доброто време за достигане на 80% заряд е помрачено от много бавното зареждане след това, в сравнение със Samsung Galaxy S21 Ultra и OPPO X3. Въпреки, че изобщо не може да се конкурира с удивителния резултат на Find X3 Pro от 104 точки, постигнат със зарядно от 65 W, iPhone 12 Pro Max не е много назад от Snapdragon версията на Samsung Galaxy S21 Ultra в пълния тест.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This