Изберете страница

iPhone 12 ще има нова цветова опция

Apple ще предложи нов “dark blue” вариант в предстоящата си линия iPhone 12, твърди нов доклад.

Информацията идва от DigiTimes и в нея се твърди, че тъмносиният цвят ще е наличен за пръв път в допълнение към няколко нови функции и подобрения в спецификациите на смартфоните на Apple. Сред подобренията се посочва модулите на камерата, дисплеите и комуникационните модули.

Всъщност тази информация допълва един по-ранен слух, относно гамата iPhone 12 и новата разцветка. Още през януари Макс Вайнбах заяви, че поне един от моделите на iPhone 12 ще се предлага с ново тъмносиньо покритие. Вайнбах вярва, че Navy Blue може да замени Midnight Green, който Apple представи с iPhone 11 Pro моделите миналата есен, а именно той разкри новата разцветка и тогава.

Друг слухове предполагат, че iPhone 12 може да се предлага в светлосиньо, виолетово и оранжево, наред с останалите разцветки.

Информацията за новата разцветка се появи заедно с прогноза за глобалните доставки на предстоящата гама смартфони на компанията, които се очаква да достигнат 63 – 68 милиона през втората половина на тази година, според DigiTimes Research. Ако това е точната цифра, то тя представлява намаление с над 5 милиона спрямо бройките iPhone 11, изпратени от Apple година по-рано. Прогнозата се основава на фактори като очакваното забавяне от 4 – 6 седмици в производството и по-късното официално пускане на новите модели iPhone, в сравнение с миналите години. Apple потвърди официално, че стартирането на iPhone 12 ще бъде отложено тази есен, поради продължаващата здравна криза и ограниченията при пътуване. Миналата година гигантът започна да продава iPhone 11 в края на септември, но тази година се очаква доставките да стартират няколко седмици по-късно, което предполага дата през октомври. Множство слухове сочат, че iPhone 12 няма да стартира навреме поради закъснения в производството, а DigiTimes прогнозира поетапно стартиране, позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This