Изберете Страница

iPhone 12 ще има нова цветова опция

Apple ще предложи нов “dark blue” вариант в предстоящата си линия iPhone 12, твърди нов доклад.

Информацията идва от DigiTimes и в нея се твърди, че тъмносиният цвят ще е наличен за пръв път в допълнение към няколко нови функции и подобрения в спецификациите на смартфоните на Apple. Сред подобренията се посочва модулите на камерата, дисплеите и комуникационните модули.

Всъщност тази информация допълва един по-ранен слух, относно гамата iPhone 12 и новата разцветка. Още през януари Макс Вайнбах заяви, че поне един от моделите на iPhone 12 ще се предлага с ново тъмносиньо покритие. Вайнбах вярва, че Navy Blue може да замени Midnight Green, който Apple представи с iPhone 11 Pro моделите миналата есен, а именно той разкри новата разцветка и тогава.

Друг слухове предполагат, че iPhone 12 може да се предлага в светлосиньо, виолетово и оранжево, наред с останалите разцветки.

Информацията за новата разцветка се появи заедно с прогноза за глобалните доставки на предстоящата гама смартфони на компанията, които се очаква да достигнат 63 – 68 милиона през втората половина на тази година, според DigiTimes Research. Ако това е точната цифра, то тя представлява намаление с над 5 милиона спрямо бройките iPhone 11, изпратени от Apple година по-рано. Прогнозата се основава на фактори като очакваното забавяне от 4 – 6 седмици в производството и по-късното официално пускане на новите модели iPhone, в сравнение с миналите години. Apple потвърди официално, че стартирането на iPhone 12 ще бъде отложено тази есен, поради продължаващата здравна криза и ограниченията при пътуване. Миналата година гигантът започна да продава iPhone 11 в края на септември, но тази година се очаква доставките да стартират няколко седмици по-късно, което предполага дата през октомври. Множство слухове сочат, че iPhone 12 няма да стартира навреме поради закъснения в производството, а DigiTimes прогнозира поетапно стартиране, позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This