Изберете Страница

iPhone 12 ще има нова цветова опция

Apple ще предложи нов “dark blue” вариант в предстоящата си линия iPhone 12, твърди нов доклад.

Информацията идва от DigiTimes и в нея се твърди, че тъмносиният цвят ще е наличен за пръв път в допълнение към няколко нови функции и подобрения в спецификациите на смартфоните на Apple. Сред подобренията се посочва модулите на камерата, дисплеите и комуникационните модули.

Всъщност тази информация допълва един по-ранен слух, относно гамата iPhone 12 и новата разцветка. Още през януари Макс Вайнбах заяви, че поне един от моделите на iPhone 12 ще се предлага с ново тъмносиньо покритие. Вайнбах вярва, че Navy Blue може да замени Midnight Green, който Apple представи с iPhone 11 Pro моделите миналата есен, а именно той разкри новата разцветка и тогава.

Друг слухове предполагат, че iPhone 12 може да се предлага в светлосиньо, виолетово и оранжево, наред с останалите разцветки.

Информацията за новата разцветка се появи заедно с прогноза за глобалните доставки на предстоящата гама смартфони на компанията, които се очаква да достигнат 63 – 68 милиона през втората половина на тази година, според DigiTimes Research. Ако това е точната цифра, то тя представлява намаление с над 5 милиона спрямо бройките iPhone 11, изпратени от Apple година по-рано. Прогнозата се основава на фактори като очакваното забавяне от 4 – 6 седмици в производството и по-късното официално пускане на новите модели iPhone, в сравнение с миналите години. Apple потвърди официално, че стартирането на iPhone 12 ще бъде отложено тази есен, поради продължаващата здравна криза и ограниченията при пътуване. Миналата година гигантът започна да продава iPhone 11 в края на септември, но тази година се очаква доставките да стартират няколко седмици по-късно, което предполага дата през октомври. Множство слухове сочат, че iPhone 12 няма да стартира навреме поради закъснения в производството, а DigiTimes прогнозира поетапно стартиране, позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This