Изберете страница

iPhone 12 ще има нова цветова опция

Apple ще предложи нов “dark blue” вариант в предстоящата си линия iPhone 12, твърди нов доклад.

Информацията идва от DigiTimes и в нея се твърди, че тъмносиният цвят ще е наличен за пръв път в допълнение към няколко нови функции и подобрения в спецификациите на смартфоните на Apple. Сред подобренията се посочва модулите на камерата, дисплеите и комуникационните модули.

Всъщност тази информация допълва един по-ранен слух, относно гамата iPhone 12 и новата разцветка. Още през януари Макс Вайнбах заяви, че поне един от моделите на iPhone 12 ще се предлага с ново тъмносиньо покритие. Вайнбах вярва, че Navy Blue може да замени Midnight Green, който Apple представи с iPhone 11 Pro моделите миналата есен, а именно той разкри новата разцветка и тогава.

Друг слухове предполагат, че iPhone 12 може да се предлага в светлосиньо, виолетово и оранжево, наред с останалите разцветки.

Информацията за новата разцветка се появи заедно с прогноза за глобалните доставки на предстоящата гама смартфони на компанията, които се очаква да достигнат 63 – 68 милиона през втората половина на тази година, според DigiTimes Research. Ако това е точната цифра, то тя представлява намаление с над 5 милиона спрямо бройките iPhone 11, изпратени от Apple година по-рано. Прогнозата се основава на фактори като очакваното забавяне от 4 – 6 седмици в производството и по-късното официално пускане на новите модели iPhone, в сравнение с миналите години. Apple потвърди официално, че стартирането на iPhone 12 ще бъде отложено тази есен, поради продължаващата здравна криза и ограниченията при пътуване. Миналата година гигантът започна да продава iPhone 11 в края на септември, но тази година се очаква доставките да стартират няколко седмици по-късно, което предполага дата през октомври. Множство слухове сочат, че iPhone 12 няма да стартира навреме поради закъснения в производството, а DigiTimes прогнозира поетапно стартиране, позовавайки се на източници по веригата за доставки на компоненти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This