Изберете Страница

iPad Pro 2 може би ще дебютира на WWDC 2017

Прогнозите iPad Pro 2 да се появи в началото на тази година така и не се сбъднаха и все още няма официална дата за представянето му, но един от възможните варианти това да се случи е WWDC 2017.

Според информация на TechTimes, тези потребители, които искат да си купят голям таблет са изправени пред проблем с недостига му в магазините на Apple. Онлайн iPad Pro също e недостъпен, а сроковете за доставката му достигат цели три седмици.

Макар, че това би могло да се дължи и на проблеми с доставките, анализаторите виждат в този факт индикации, че скоро ще бъде представен неговия наследник iPad Pro 2, тъй като общоприетото схващане е, че компаниите се опитват да изчистят старите бройки, преди представянето на следващия модел.

Всичко това може да означава, че Apple ще го добави тихичко към своята продуктова линия, както се случи с част от устройствата й миналия месец, но и че iPad Pro 2 може да дебютира официално на WWDC 2017 в началото на юни.

Според слуховете до сега iPad Pro 2 ще притежава True Tone дисплей, който автоматично настройва яркостта и контраста, в зависимост от наличното осветление, процесор А10Х и 12 мегапикселова камера с True Tone светкавица, а заедно с него най-вероятно ще видим и новото поколение Apple Pencil, който е незаменим помощник при работа с големия дисплей.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This