Изберете страница

iPad Pro 2 може би ще дебютира на WWDC 2017

Прогнозите iPad Pro 2 да се появи в началото на тази година така и не се сбъднаха и все още няма официална дата за представянето му, но един от възможните варианти това да се случи е WWDC 2017.

Според информация на TechTimes, тези потребители, които искат да си купят голям таблет са изправени пред проблем с недостига му в магазините на Apple. Онлайн iPad Pro също e недостъпен, а сроковете за доставката му достигат цели три седмици.

Макар, че това би могло да се дължи и на проблеми с доставките, анализаторите виждат в този факт индикации, че скоро ще бъде представен неговия наследник iPad Pro 2, тъй като общоприетото схващане е, че компаниите се опитват да изчистят старите бройки, преди представянето на следващия модел.

Всичко това може да означава, че Apple ще го добави тихичко към своята продуктова линия, както се случи с част от устройствата й миналия месец, но и че iPad Pro 2 може да дебютира официално на WWDC 2017 в началото на юни.

Според слуховете до сега iPad Pro 2 ще притежава True Tone дисплей, който автоматично настройва яркостта и контраста, в зависимост от наличното осветление, процесор А10Х и 12 мегапикселова камера с True Tone светкавица, а заедно с него най-вероятно ще видим и новото поколение Apple Pencil, който е незаменим помощник при работа с големия дисплей.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This