Изберете Страница

iPad Pro 2 може би ще дебютира на WWDC 2017

Прогнозите iPad Pro 2 да се появи в началото на тази година така и не се сбъднаха и все още няма официална дата за представянето му, но един от възможните варианти това да се случи е WWDC 2017.

Според информация на TechTimes, тези потребители, които искат да си купят голям таблет са изправени пред проблем с недостига му в магазините на Apple. Онлайн iPad Pro също e недостъпен, а сроковете за доставката му достигат цели три седмици.

Макар, че това би могло да се дължи и на проблеми с доставките, анализаторите виждат в този факт индикации, че скоро ще бъде представен неговия наследник iPad Pro 2, тъй като общоприетото схващане е, че компаниите се опитват да изчистят старите бройки, преди представянето на следващия модел.

Всичко това може да означава, че Apple ще го добави тихичко към своята продуктова линия, както се случи с част от устройствата й миналия месец, но и че iPad Pro 2 може да дебютира официално на WWDC 2017 в началото на юни.

Според слуховете до сега iPad Pro 2 ще притежава True Tone дисплей, който автоматично настройва яркостта и контраста, в зависимост от наличното осветление, процесор А10Х и 12 мегапикселова камера с True Tone светкавица, а заедно с него най-вероятно ще видим и новото поколение Apple Pencil, който е незаменим помощник при работа с големия дисплей.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This