Изберете страница

iOS 16.1.1 ще са справи с проблема с WiFi

Apple работи върху iOS 16.1.1, която вероятно ще са справи с досадния проблем с WiFi, твърди MacRumors, позовавайки се на данни за устройства с новата версия на операционната система в анализа на сайта си.

Въпреки че не е ясно какво точно ще включва актуализацията, възможно е тя да адресира широко разпространения и досаден бъг с WiFi връзката, който засегна много потребители след първата голяма актуализация на iOS 16 преди две седмици. Той кара устройствата постоянно да губят връзка с мрежата, когато са в режим на готовност.

Наред с корекциите на грешки, Apple може да отговори на други оплакнавия от потребители, като бързо падане на батерията, бавно търсене в Spotlight и забавени анимации на моделите iPhone 14 Pro при излизане от приложения. Освен това актуализацията може да добави спешния SOS режим чрез сателитна връзка за двата Pro модела.

Наскоро журналистът Марк Гърман посочи, че компанията вероятно ще пусне Emergency SOS функцията с някой от минорните ъпдейти на iOS 16 през ноември, но Apple все още не е предоставила конкретна информация по въпроса.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This