Изберете Страница

iOS 16.1.1 ще са справи с проблема с WiFi

Apple работи върху iOS 16.1.1, която вероятно ще са справи с досадния проблем с WiFi, твърди MacRumors, позовавайки се на данни за устройства с новата версия на операционната система в анализа на сайта си.

Въпреки че не е ясно какво точно ще включва актуализацията, възможно е тя да адресира широко разпространения и досаден бъг с WiFi връзката, който засегна много потребители след първата голяма актуализация на iOS 16 преди две седмици. Той кара устройствата постоянно да губят връзка с мрежата, когато са в режим на готовност.

Наред с корекциите на грешки, Apple може да отговори на други оплакнавия от потребители, като бързо падане на батерията, бавно търсене в Spotlight и забавени анимации на моделите iPhone 14 Pro при излизане от приложения. Освен това актуализацията може да добави спешния SOS режим чрез сателитна връзка за двата Pro модела.

Наскоро журналистът Марк Гърман посочи, че компанията вероятно ще пусне Emergency SOS функцията с някой от минорните ъпдейти на iOS 16 през ноември, но Apple все още не е предоставила конкретна информация по въпроса.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This