Изберете Страница

iOS 16.1.1 ще са справи с проблема с WiFi

Apple работи върху iOS 16.1.1, която вероятно ще са справи с досадния проблем с WiFi, твърди MacRumors, позовавайки се на данни за устройства с новата версия на операционната система в анализа на сайта си.

Въпреки че не е ясно какво точно ще включва актуализацията, възможно е тя да адресира широко разпространения и досаден бъг с WiFi връзката, който засегна много потребители след първата голяма актуализация на iOS 16 преди две седмици. Той кара устройствата постоянно да губят връзка с мрежата, когато са в режим на готовност.

Наред с корекциите на грешки, Apple може да отговори на други оплакнавия от потребители, като бързо падане на батерията, бавно търсене в Spotlight и забавени анимации на моделите iPhone 14 Pro при излизане от приложения. Освен това актуализацията може да добави спешния SOS режим чрез сателитна връзка за двата Pro модела.

Наскоро журналистът Марк Гърман посочи, че компанията вероятно ще пусне Emergency SOS функцията с някой от минорните ъпдейти на iOS 16 през ноември, но Apple все още не е предоставила конкретна информация по въпроса.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This