Изберете Страница

iOS 16 няма да донесе основен редизайн на интерфейса

WWDC 2022 започва на 6 юни и журналистът Марк Гърмън коментира в последния си бюлетин Power On някои промени, които очаква от iOS 16. Според него както обикновено най-голям ще е интересът именно към iOS 16, но не се очаква новата версия на операционната система да донесе пълен редизайн.

Вместо това Гърмън очаква да види “нови начини на взаимодействие”, а актуализацията ще включва “пресни приложения на Apple”. Миналия месец журналистът посочи, че очаква iOS 16 да включва нова актуализирана система за известия и някои възможности за проследяване на здравето. Предишни изтичания разкриха нов мега уиджет, известен като InfoShack, който ще позволи на потребителите да създават адаптивни уиджети.

Що се отнася до watchOS 9, Гърмън споменава, че мониторът за кръвно налягане няма да пристигне за Apple Watch преди 2024 година, въпреки че можем да видим режим с ниска мощност и подобрено сканиране на предсърдното мъждене.

Това, което би направило часовникът наистина полезен е неинвазивният сензор за кръвна захар, за който се говореше отдавна, че ще дойде със следващия модел Apple Watch. Това би спестило болките и разходите на милиони инсулинозависимо потребители, но Гърмън не очаква Apple да добави сензора тази есен, а може би след няколко години.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This