Изберете Страница

iOS 16 няма да донесе основен редизайн на интерфейса

WWDC 2022 започва на 6 юни и журналистът Марк Гърмън коментира в последния си бюлетин Power On някои промени, които очаква от iOS 16. Според него както обикновено най-голям ще е интересът именно към iOS 16, но не се очаква новата версия на операционната система да донесе пълен редизайн.

Вместо това Гърмън очаква да види “нови начини на взаимодействие”, а актуализацията ще включва “пресни приложения на Apple”. Миналия месец журналистът посочи, че очаква iOS 16 да включва нова актуализирана система за известия и някои възможности за проследяване на здравето. Предишни изтичания разкриха нов мега уиджет, известен като InfoShack, който ще позволи на потребителите да създават адаптивни уиджети.

Що се отнася до watchOS 9, Гърмън споменава, че мониторът за кръвно налягане няма да пристигне за Apple Watch преди 2024 година, въпреки че можем да видим режим с ниска мощност и подобрено сканиране на предсърдното мъждене.

Това, което би направило часовникът наистина полезен е неинвазивният сензор за кръвна захар, за който се говореше отдавна, че ще дойде със следващия модел Apple Watch. Това би спестило болките и разходите на милиони инсулинозависимо потребители, но Гърмън не очаква Apple да добави сензора тази есен, а може би след няколко години.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This